iltasyazilim
FD Üye
4 kişilik Pişirme süresi 40 dakika Zorluk Derecesi 2
Malzeme
4 adet kabak
150 gr İçim Beyaz Peynir
1 adet yumurta
1 kahve fincanı İçim Kaşar Peyniri (Rendelenmiş)
2 yemek kaşığı Altın Hasat Zeytinyağı
½ demet dereotu
Kırmızıbiber
Tuz
Hazırlanışı
Kabakları bütün olarak tuzlu su içinde diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın ve süzün
Beyaz peynir, ince kıyılmış dereotu ve yumurtayı ezerek püre haline getirin
Kabakları uzunlamasına bölüp, fırın kalıbına yayın Ortalarını küçük bir kaşık yardımıyla boşaltın ve peynirli harçla doldurun
Üzerini kırmızıbiberle süsleyin ve azar azar zeytinyağı gezdirin
Önceden kızdırılmış fırında peynir eriyene kadar 1012 dakika kızartın Sıcak veya ılık olarak servis yapın
Malzeme
4 adet kabak
150 gr İçim Beyaz Peynir
1 adet yumurta
1 kahve fincanı İçim Kaşar Peyniri (Rendelenmiş)
2 yemek kaşığı Altın Hasat Zeytinyağı
½ demet dereotu
Kırmızıbiber
Tuz
Hazırlanışı
Kabakları bütün olarak tuzlu su içinde diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın ve süzün
Beyaz peynir, ince kıyılmış dereotu ve yumurtayı ezerek püre haline getirin
Kabakları uzunlamasına bölüp, fırın kalıbına yayın Ortalarını küçük bir kaşık yardımıyla boşaltın ve peynirli harçla doldurun
Üzerini kırmızıbiberle süsleyin ve azar azar zeytinyağı gezdirin
Önceden kızdırılmış fırında peynir eriyene kadar 1012 dakika kızartın Sıcak veya ılık olarak servis yapın