iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER :
1 kg kabak
1 kg patlıcan
1,5 kg patates
2 domates
34 adet yeşil biber
45 diş sarımsak
300 gr yoğurt
Tuz
HAZIRLANIŞI
Patlıcanlar halka halka doğranarak tuzlu suda yarım saat bekletilir Kabaklar halka halka doğranır Patatesler soyularak parmak şeklinde doğranır Fırın tepsisinin yarısına alt kısmına patlıcanlar, patlıcanların üzerine kabaklar dizilir Tepsinin kalan yarısına da tuzlanan patatesler dizilir180 derecede yaırm saat pişirilir Fırından çıkarmadan 5 dk önce halka doğranmış domatesler ve biberler üzerine yerleştirilir Sarımsaklı yoğurt ile servis yapılır
1 kg kabak
1 kg patlıcan
1,5 kg patates
2 domates
34 adet yeşil biber
45 diş sarımsak
300 gr yoğurt
Tuz
HAZIRLANIŞI
Patlıcanlar halka halka doğranarak tuzlu suda yarım saat bekletilir Kabaklar halka halka doğranır Patatesler soyularak parmak şeklinde doğranır Fırın tepsisinin yarısına alt kısmına patlıcanlar, patlıcanların üzerine kabaklar dizilir Tepsinin kalan yarısına da tuzlanan patatesler dizilir180 derecede yaırm saat pişirilir Fırından çıkarmadan 5 dk önce halka doğranmış domatesler ve biberler üzerine yerleştirilir Sarımsaklı yoğurt ile servis yapılır