iltasyazilim
FD Üye
1 kg somon balığı
23 pırasa
2 adet renkli dolma biber (arzu edilirse)
Lahana Suyuna:
2 yemek kaşığı tuz
1 litre ılık su
Üzerine:
14 lahana
2 çay bardağı sıvı krema
1 yemek kaşığı karabiber
12 tatlı kaşığı tuz
23 dal maydanoz
23 dal dereotu
45 yemek kaşığı kaşar rendesi
Lahana ince doğranır ve tuzlu ve ılık suda 5 dakika bekletilip suyu süzülür ve içine sıvı krema tuz karabiber kıyılmış dereotu ve maydanoz eklenip bekletilir
Diğer tarafta borcam veya porselen kabın en alt kısmına pırasa doğranıp serilir ve üzerine büyük kare doğranmış balıklar dizilip üzerine lahana karışımı dökülüp üzerine kasar rendelenir 225 dereceli fırında 3540 dakika pişirilir Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
23 pırasa
2 adet renkli dolma biber (arzu edilirse)
Lahana Suyuna:
2 yemek kaşığı tuz
1 litre ılık su
Üzerine:
14 lahana
2 çay bardağı sıvı krema
1 yemek kaşığı karabiber
12 tatlı kaşığı tuz
23 dal maydanoz
23 dal dereotu
45 yemek kaşığı kaşar rendesi
Lahana ince doğranır ve tuzlu ve ılık suda 5 dakika bekletilip suyu süzülür ve içine sıvı krema tuz karabiber kıyılmış dereotu ve maydanoz eklenip bekletilir
Diğer tarafta borcam veya porselen kabın en alt kısmına pırasa doğranıp serilir ve üzerine büyük kare doğranmış balıklar dizilip üzerine lahana karışımı dökülüp üzerine kasar rendelenir 225 dereceli fırında 3540 dakika pişirilir Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız