iltasyazilim
FD Üye
Fırında Sebzeli Kıymalı Türlü Tarifi İçin Malzemeler
*2 orta boy domates
*2 büyük patates
*250 gr kıyma
*1 soğan
*2 orta boy patlıcan
*2 kırmızı biber
*2 yeşil biber
*İsteğe göre kabakta eklenebilir
*5 türlü baharat
*Tuz
*Karabiber, isot, pul biber
*Zeytin yağı
*2 diş sarımsak
Üzeri için;
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 tatlı kaşığı biber salçası
*Sulandırarak yaklaşık 2 su bardağıyla
Fırında Sebzeli Kıymalı Türlü Tarifi Yapılışı Merhaba ilk tarifim ve heyecanlıyım sizlere ilk tarifimi paylaşmak istiyorum Bu yemek çok lezzetli bir yemek deneyin pişman olmazsınız arkadaşlar öncelikle kıymamızın içine yarım soğanı küçük küçük doğrayıp ekleyelim azıcık tuz ve baharatlarla beraber harmanlayalım Sonra sebzeleri doğrayıp en üste sarımsak doğrayıp işin sırrı 5 türlü baharat bulabilirseniz çok daha lezzetli olur ve zeytin yağı ben her yemeğimi zeytin yağıyla yaparım kimine ağır gelir ,ama bence 1 kere alışan bir daha bırakamaz 180 derecede 40 dk pişirelim hatta piştikten sonra 10 dk daha kendi baharında pişsin ,daha lezzetli olur Afiyet olsun
*2 orta boy domates
*2 büyük patates
*250 gr kıyma
*1 soğan
*2 orta boy patlıcan
*2 kırmızı biber
*2 yeşil biber
*İsteğe göre kabakta eklenebilir
*5 türlü baharat
*Tuz
*Karabiber, isot, pul biber
*Zeytin yağı
*2 diş sarımsak
Üzeri için;
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 tatlı kaşığı biber salçası
*Sulandırarak yaklaşık 2 su bardağıyla
Fırında Sebzeli Kıymalı Türlü Tarifi Yapılışı Merhaba ilk tarifim ve heyecanlıyım sizlere ilk tarifimi paylaşmak istiyorum Bu yemek çok lezzetli bir yemek deneyin pişman olmazsınız arkadaşlar öncelikle kıymamızın içine yarım soğanı küçük küçük doğrayıp ekleyelim azıcık tuz ve baharatlarla beraber harmanlayalım Sonra sebzeleri doğrayıp en üste sarımsak doğrayıp işin sırrı 5 türlü baharat bulabilirseniz çok daha lezzetli olur ve zeytin yağı ben her yemeğimi zeytin yağıyla yaparım kimine ağır gelir ,ama bence 1 kere alışan bir daha bırakamaz 180 derecede 40 dk pişirelim hatta piştikten sonra 10 dk daha kendi baharında pişsin ,daha lezzetli olur Afiyet olsun