iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 soğan
350 gr mantar
2 kabak
2 havuç
Zeytinyağı
Karabiber ve kekik
35 çorba kaşığı krema üzeri için, rendelenmiş kaşar peyniri
Tarif
Soğanı doğrayın ve zeytinyağında biraz kavurun
Tencereye sırayla doğranmış havuç, mantar(mantarlar bütün olacak) ve kabakları ilave edin hiç su eklemeye gerek yok zaten mantarlar kendi suyunu salıyor
Tuz, karabiber ve kekik ekleyip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin
Piştikten sonra yemeği fırın kabına alıp üzerine kremayı gezdirin Krema şart değil ancak kullanırsanız lezzetli oluyor
Kaşar peyniri rendesi serpip 200 derece fırında kaşar eriyinceye kadar pişirin
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
1 soğan
350 gr mantar
2 kabak
2 havuç
Zeytinyağı
Karabiber ve kekik
35 çorba kaşığı krema üzeri için, rendelenmiş kaşar peyniri
Tarif
Soğanı doğrayın ve zeytinyağında biraz kavurun
Tencereye sırayla doğranmış havuç, mantar(mantarlar bütün olacak) ve kabakları ilave edin hiç su eklemeye gerek yok zaten mantarlar kendi suyunu salıyor
Tuz, karabiber ve kekik ekleyip sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin
Piştikten sonra yemeği fırın kabına alıp üzerine kremayı gezdirin Krema şart değil ancak kullanırsanız lezzetli oluyor
Kaşar peyniri rendesi serpip 200 derece fırında kaşar eriyinceye kadar pişirin
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız