iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
1 havuç
1 patates
1 küçük kuru soğan
1 pırasa
maydanoz
taze soğan
34 dal varsa ıspanak ya da pazı
23 yumurta
Beyaz Peynir (veya 23 kaşık yoğurt)
23 kaşık un
Çok az kabartma tozu
Tuz, karabiber
*Arzuya göre 1 kabak da ilave edebilirsiniz
Hazırlanması:
Havuç, patates ve kuru soğanı ayrı ayrı rendeleyin Teflon bir tavaya biraz sıvıyağ koyun Pırasayı ince ince doğrayın
Önce kuru soğanı, ardından pırasa ve sırayla soteleyerek havucu, patatesi ve ıspanağı koyun Sebzeler biraz sotelenince kenara alın (Çok fazla pişirilmeyecek hafif sebzelerin diriliği gidecek) Bu malzemeyi soğutun Sonra maydanoz, taze soğan, tuz, peynir, yumurta ve un ilave edip karıştırın
Karışımı yağlı kağıt serilmiş borcama yayıp üzerini düzeltin 200C fırında üzeri iyice kızarana kadar pişirin
Dilerseniz teflon tavaya 2 yemek kaşığı sıvıyağ koyup kızdırın Kızmaya başlayınca harcınızdan bir kaşık alıp tavanıza başka bir kaşık ile bırakın ve üzerini düzeltin Her iki tarafı iyice kızartın
1 havuç
1 patates
1 küçük kuru soğan
1 pırasa
maydanoz
taze soğan
34 dal varsa ıspanak ya da pazı
23 yumurta
Beyaz Peynir (veya 23 kaşık yoğurt)
23 kaşık un
Çok az kabartma tozu
Tuz, karabiber
*Arzuya göre 1 kabak da ilave edebilirsiniz
Hazırlanması:
Havuç, patates ve kuru soğanı ayrı ayrı rendeleyin Teflon bir tavaya biraz sıvıyağ koyun Pırasayı ince ince doğrayın
Önce kuru soğanı, ardından pırasa ve sırayla soteleyerek havucu, patatesi ve ıspanağı koyun Sebzeler biraz sotelenince kenara alın (Çok fazla pişirilmeyecek hafif sebzelerin diriliği gidecek) Bu malzemeyi soğutun Sonra maydanoz, taze soğan, tuz, peynir, yumurta ve un ilave edip karıştırın
Karışımı yağlı kağıt serilmiş borcama yayıp üzerini düzeltin 200C fırında üzeri iyice kızarana kadar pişirin
Dilerseniz teflon tavaya 2 yemek kaşığı sıvıyağ koyup kızdırın Kızmaya başlayınca harcınızdan bir kaşık alıp tavanıza başka bir kaşık ile bırakın ve üzerini düzeltin Her iki tarafı iyice kızartın