iltasyazilim
FD Üye
MALZEME LİSTESİ:
3 palamut
3 patates
3 soğan
2 limon
2 domates
1 tutam taze biberiye
tane karabiber
tuz
zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
Palamutları yıkıyoruz ve dilim dilim kesiyoruz Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine palamut dilimlerini diziyoruz Üzerlerine zeytinyağı döküyoruz
Tuzunu ve karabiberini atıyoruz Limonları, soğanları, patates ve domatesleri dilim dilim doğruyoruz Balık dilimlerinin üzerine sırayla bir dilim limonpatatessoğan ve domates koyuyoruz Biberiye dallarını kesip her bir parçanın üzerine bir parça da biberiye koyuyoruz Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişiriyoruz
Kaynak:Oktay Usta
3 palamut
3 patates
3 soğan
2 limon
2 domates
1 tutam taze biberiye
tane karabiber
tuz
zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
Palamutları yıkıyoruz ve dilim dilim kesiyoruz Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine palamut dilimlerini diziyoruz Üzerlerine zeytinyağı döküyoruz
Tuzunu ve karabiberini atıyoruz Limonları, soğanları, patates ve domatesleri dilim dilim doğruyoruz Balık dilimlerinin üzerine sırayla bir dilim limonpatatessoğan ve domates koyuyoruz Biberiye dallarını kesip her bir parçanın üzerine bir parça da biberiye koyuyoruz Önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında pişiriyoruz
Kaynak:Oktay Usta