iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler;
Kişi başına bir tane iri tavuk but
2 avuç bezelye
1 büyük patates
2 orta boy havuç
4 diş sarımsak
1 kırmızı biber
2 çarliston biber
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Kırmızı toz biber, karabiber, tuz
Yapılışı,
Öncelikle tavuk butlarını üzerlerini geçecek şekilde su koyarak düdüklü haricinde bir tencerede suda haşlayalım
Haşlanan butları bir büyük fırın poşetine hafif tuzlayarak koyalım Poşetin içine 23 adet çekilmemiş karabiber tanesi atarsanız güzel bir aroma verir Fırın poşetinin ağzını bağlayarak tepsiye koyalım
Sevdiğiniz diğer tüm malzemeleri küçük küçük doğrayarak, zeytinyağı, kırmızı biber, tuz ve karabiberle harmanlayarak ayrı bir fırın poşetine koyun İki fırın poşetine de 3 adet küçük delik açın ve 200 derece fırında yaklaşık 1 saat pişirin
Afiyet olsun,
Kişi başına bir tane iri tavuk but
2 avuç bezelye
1 büyük patates
2 orta boy havuç
4 diş sarımsak
1 kırmızı biber
2 çarliston biber
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Kırmızı toz biber, karabiber, tuz
Yapılışı,
Öncelikle tavuk butlarını üzerlerini geçecek şekilde su koyarak düdüklü haricinde bir tencerede suda haşlayalım
Haşlanan butları bir büyük fırın poşetine hafif tuzlayarak koyalım Poşetin içine 23 adet çekilmemiş karabiber tanesi atarsanız güzel bir aroma verir Fırın poşetinin ağzını bağlayarak tepsiye koyalım
Sevdiğiniz diğer tüm malzemeleri küçük küçük doğrayarak, zeytinyağı, kırmızı biber, tuz ve karabiberle harmanlayarak ayrı bir fırın poşetine koyun İki fırın poşetine de 3 adet küçük delik açın ve 200 derece fırında yaklaşık 1 saat pişirin
Afiyet olsun,
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.