Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Tereyağlı Tavuk Kapama

Fırında Tereyağlı Tavuk Kapama

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
Yarım tavuk
1 adet soğan
Tuz
4 su bardağı su

Pilavı için :
2 su bardağı pirinç
1 yemek kaşığı tereyağı
3 dal taze soğan
Karabiber
Tuz
3 su bardağı tavuk suyu

Üzerine :
Kırmızı toz biber

Hazırlanışı
Tavuğu parçalara ayıralım ve yıkayalım tencereye alıp üzerine suyu, soyulmuş bütün soğanı ekleyip kaynatalım Pirinci yıkayalım tuzlu suda biraz bekletelim Tencereye yağı alıp eritin ardından ince doğradığımız taze soğanı kavuralım ardından pirinçi ekleyip baharatları ve tuzu ilave edip kavuralım Kavrulan harcı fırın kabına alalım üzerine haşlanmış tavuk parçalarını dizip üzerine haşlanan tavuğun suyunu dökelim Tavuk parçalarının üzerine kırmızı biber serpip 175 derecede pilav suyunu çekene kadar pişirelim



 
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt