iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
Porsiyon başına 34 adet bebe bisküvisi
Kiraz, üzüm, şeftali, kayısı gibi yaz meyveleri
Kutu krema
Esmer şeker
HAZIRLANIŞI
Fırın kaplarının altına 34 adet bebe bisküvisi dizin Bu, meyvelerden akan suyu emecektir Bunun üzerine, küçük küçük dilimlenmiş yaz meyvelerini yerleştirin Servis yapmadan önce, üzerine 12 kaşık kremayı döküp, en üste de 1 corba kaşığı esmer şeker serpin Fırında üstü kabuk olana kadar pişirin
Porsiyon başına 34 adet bebe bisküvisi
Kiraz, üzüm, şeftali, kayısı gibi yaz meyveleri
Kutu krema
Esmer şeker
HAZIRLANIŞI
Fırın kaplarının altına 34 adet bebe bisküvisi dizin Bu, meyvelerden akan suyu emecektir Bunun üzerine, küçük küçük dilimlenmiş yaz meyvelerini yerleştirin Servis yapmadan önce, üzerine 12 kaşık kremayı döküp, en üste de 1 corba kaşığı esmer şeker serpin Fırında üstü kabuk olana kadar pişirin