Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fış Fış Kayıkcı Ninnisi

Fış Fış Kayıkcı Ninnisi
0
167

Similar threads

Bebekler icin ninni arıyorum ama bulamıyorum ninni sozleri istiyorum Cevap: Bebekler icin ninniler Uyusun da buyusun uyusun da bUyUsUn nİnnİ tipiŞ tipiŞ yUrUsUn nİnnİ e E Uyu yavrum nİnnİ dandİnİ dandİnİ danali bebek ellerİ kollari kinali bebek e e Uyu yavrum nİnnİ fiŞ fiŞ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Annenin çocuğunu uyuşturmak için kendine özgü bir ezgiyle söylediği şiirlerdir Kesin bir uyak ölçüsü olmadığı gibi, çoğu zaman dizeler arasında tam bir ölçü birliği de görülmez Hatta ninnilerin dörtlükler halinde olmayanları da vardır Çocuğun uyumasının sağlanması veya ağlamasının durması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Bebekler için ninni arıyorum ama bulamıyorum ninni sözleri istiyorum Cevap: Bebekler için ninniler Uyusun da büyüsün uyusun da bÜyÜsÜn nİnnİ tipiŞ tipiŞ yÜrÜsÜn nİnnİ e E Uyu yavrum nİnnİ dandİnİ dandİnİ danali bebek ellerİ kollari kinali bebek e e Uyu yavrum nİnnİ makbuz makbuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Kulturumuz ile ilgili ninniler NİNNİ Cocuğun uyumasının sağlanması ya da ağlamasının durması icin, sade bir dille ve hece olcusune gore ezgili olarak soylenen urunlerdir Soyleyeni belli olmayan bu urunler dortluklerden ve nakarat bolumlerinden oluşur Kulturumuz'de Onemli bir yeri olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt