Fıstık gibi Müthiş Aşk Mesajları sözleri Muhteşem Aşk Mesajları Mükemmel Yeni Aşk Sözleri Size de pek oldu mu; muhteşem kelimesini görür görmez akla derhal Muhteşem Asır dizisi geldi mi?nedense bana o kadar geldifistikgibimuhtesemaskmesajlarisozleri5c556d81e14a5pngalt fistikgibimuhtesemaskmesajlarisozleri5c556d81e14a5pngalt Gelelim belli başlı konuya sevgili Melek'ler, bu yazımızda sizlere çok lakin fazla hoş olan muhteşem aşk sözleri sunuyoruzfistikgibimuhtesemaskmesajlarisozleri5c556d81e8bbdalt 1549102460 1549102460 fistikgibimuhtesemaskmesajlarisozleri5c556d8228966fistikgibimuhtesemaskmesajlarisozleri5c556d8228966 fistikgibimuhtesemaskmesajlarisozleri5c556d8228966 Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonradan ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım! Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var Bugün her zamankinden bambaşka bir şey yapayım dedim olmadı yeniden sana daima aşık olup seni düşündüm… Yedi öbür iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi öbür çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz… Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! Ağzımdan çıkacak laf olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! Güneşin doğduğu da bir hakiki battığı da… Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de… Ne çıkar tüm gerçekleri saysak bir bir Seni seviyorum, işte o en büyük hakiki Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlem duymak, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektirVe aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer Ne seni unutturacak değin zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma süre alışmayı öğretir unutmayı asla Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım şayet lakin aşkım senden sonra olmayacağım inan Benzer dili konuşanlar yok, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir Mevlana Aşk hükmetmez; edep eder Goethe Arılar bile en tatlı balın zehirli çiçeklerde olduğunu bilir John Keats Aşkta defalarca bir öpen, diğer taraftan yanağını uzatan vardır Fransız atasözü Istek edilenden ziyade özlem etmeye aşığız FNietzsche Güzelliğin on para etmez Bu bendeki aşk olmazsa Aşık Veysel Şatıroğlu Ölümdür tek başına yaşanan aşk iki kişiliktir Ataol Behramoğlu Aşık olduğumda vefalı olurum, çünkü aşık olurum Oscar Wilde Aşk aklın en aristokrat zaafıdır John Dryden Aşk konusunda hatalı seçimden söz etmek hatalıdır, zaten seçim varsa o yanlıştır Marcel Proust