iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
500 gr Az Çekilmiş Az Yağlı Koyun Eti Kıyması
150 gr İç Çam Fıstığı
Tuz, Karabiber
5 6 Sivri Biber
HAZIRLANIŞI
Az çekilmiş koyun eti kıymasını tuzla yoğurun İç çam fıstıklarını 34 parçaya bölerek kıymaya ekleyin ve yoğurun Yoğurduğunuz köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak şişlerin üzerine dizin
Hazırladığınız şiş köfteleri kömür ateşinde pişirin Biberleri de kömür ateşinde közleyerek pideye sarın lsteğe göre köftelere pul biber ekerek servis yapın
500 gr Az Çekilmiş Az Yağlı Koyun Eti Kıyması
150 gr İç Çam Fıstığı
Tuz, Karabiber
5 6 Sivri Biber
HAZIRLANIŞI
Az çekilmiş koyun eti kıymasını tuzla yoğurun İç çam fıstıklarını 34 parçaya bölerek kıymaya ekleyin ve yoğurun Yoğurduğunuz köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak şişlerin üzerine dizin
Hazırladığınız şiş köfteleri kömür ateşinde pişirin Biberleri de kömür ateşinde közleyerek pideye sarın lsteğe göre köftelere pul biber ekerek servis yapın