Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fit olmak için bir kahve molası yeter!

Fit olmak için bir kahve molası yeter!
0
109

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
Araştırmalara nazaran uzun vade oturmak metabolizmayı yüzde 90 orantısında yavaşlatıyor. Bu durum kalp, damar, tip 2 diyabet üzere birçok illete davetiye çıkarıyor. Hareketsiz hayat her yıl yüzde 9 nispetinde erken vefata sebep oluyor. Masa başı işte çalışanlar için tasarlanan Fit Ofis Kartlar ile kahve molasında harekete geçmenin hiç bu kadar kolay olmadığını lisana getiren Sağlıklı Ömür Koçu Dilek Çalışır, “Bu kartlar harekete geçmenizi sağlarken, iş verimini de arttırıyor. Taşıması, kullanması ve pratiği çok pratik olan bu kartlar kişinin günlük olarak yapması gereken egzersizi belirtirken vücutlarının şekillenmesi içinde büyük kolaylıklar sağlıyor” dedi.

fit-ofis-kartlari.jpg

Günümüzde birçok kişi vaktini ofiste masa başında geçirirken ağır iş temposu nedeniyle spor yapmaya vakit ayıramıyor. Bu hareketsizliğin hayatımıza birçok olumsuz tesiri bulunuyor.

Bir kahve molası müddetince egzersiz...

Hareketsiz hayat süren ve egzersiz yapmaya vakit ayıramayanlar için Fit Ofis Kart’ları daha sağlıklı bir yaşama adım atmamızı sağlıyor. Bir kahve molasında yapılabilecek egzersiz hareketleri, hem vücudu canlı etmeyi hem de gerilimden uzaklaşmayı mümkün kılıyor.

İçerisinde 48 farklı hareket bulunan kartlar ile kan dolaşımı ve buna bağlı olarak kuvvet seviyesi anında değişiyor. Vücuttaki gözle görünür sıkılaşma ve incelme ise nizamlı yapıldığında 1 ay içinde tesirlerini gösteriyor.

Evvel sizi demotive eden hayat biçiminizi değiştirin

dilek-calisir.jpg
Gayesi, kişilerin bahtiyar olmadığı hayat stilini değiştirmek olan Dilek Çalışır “Yıllarım masa başında bilgisayar önünde oturarak geçmişti. Gittiğim eğitimlerde bunun vücudumuza ne kadar zararlı olduğunu anladım. Eğitimi tamamlayıp çalıştığım firmaya geri döndüğümde bu egzersizleri uygulatmaya başladım. Bize o kadar düzgün geldi ki bunları ürettirip satışa çıkartmaya karar verdim” tabirlerini kullandı.

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt