Fizik yazılısı melek yazılışı cekicen yazılışı arapça hülya fizik yazılısı arapça melek Bir gün fizik yazılısına gireceğizBenim de birincil yazılmış notum 10malum fizikten hiç anlamazdım zaten arkadaşlara dedim ama gelin kopya hazırlayalım yok bunun dersinde olmaz dedilerçünkü adam psikopatın teki kimse kopya çekmeye kalkışamıyofizikyazilisi5c5160a388b4epngalt ben dedim ok siz çekmeyin ben çekicemellerime yazdım nasıl bi kafaysafizikyazilisi5c5160a38e972alt Big Grin ellerimin içi kopya doymuş ellerimi açmıyorum ama görmesin diyeöğretmen kağıtlara dağıtmaya beni çağırmasın mıhiçte çağırmazdı tesadüfe bakfizikyazilisi5c5160a388b4epngalt ellerime kapayarak kağıtları tutuyorum hoca titiz dikkatli ellerime bakıyoneyse anlamadan sınava girdiköğretmen arkasını döndüğü an ben ellerime bakıyorumsınavın ortalarında hoca yanıma geldiellerini aç dedibende;ne lüzum var yaa sınava devam edim diyorumfizikyazilisi5c5160a3c46f1gifalt :hhh: Dp81 :hhh:öğretmen ısrar ediyo ellerini aç diye yanımdaki arkadaşımda nasıl korkuyor titriyorfizikyazilisi5c5160a388b4epngalt sonra açtım ellerime bana dediki:seni okuldan attırıcam sen kimsin ki benim dersimde kopya çekiyosunbende alt çılgınlık dönemleri gururuma yediremedim bağırarak sınıftan çıktımfizikyazilisi5c5160a388b4epngalt sonra peşimden geldi koridorda kolumdan tutmaz mı?nasıl tırsdımfizikyazilisi5c5160a388b4epngalt ya cilalı hocam özürdilerim felan dedim lakin yok nafilefizikyazilisi5c5160a388b4epngalt bana demesinmi senin kurtuluşun değil okuldan attırıcam seniarkadaşlar unutur kesin ol dedilerve öğretmen unuttu galiba beni görünce gayet adi konuşuyordufizikyazilisi5c5160a388b4epngalt fizikyazilisi5c5160a38e972alt Big Grin Ama ucuz atlattım