Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Flaş! Yapımcısı Bülent Ersoy'a Kapıyı Gösterdi!

Flaş! Yapımcısı Bülent Ersoy'a Kapıyı Gösterdi!
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Flaş! Yapımcısı Bülent Ersoy'a Kapıyı Gösterdi! bülent ersoy, bülent ersoy haberleri, bülent ersoy hakkında Sevgili melekler, her hafta Show Tv'de canlı yayına meydana çıkan Bülent Ersoy' kapı gösterildi Bülent Ersoy Show'un yapımcısı “Yetti bundan böyle, yaptıklarına, kaprislerine ve ahlak yapısına daha fazla tahammül etmemiz imkansızdı Onunla şu an itibariyle ilişkimizi kestik dedi İşte flaş haberin detayları!! 22358 22358 flasyapimcisibulentersoyakapiyigosterdi5c4dde6da21e5flasyapimcisibulentersoyakapiyigosterdi5c4dde6da21e5 302 395 bulentersoyjpg22358 Flaş! Yapımcısı Bülent Ersoy'a Kapıyı Gösterdi! bulentersoyjpg22358 Flaş! Yapımcısı Bülent Ersoy'a Kapıyı Gösterdi! DP Üretim’ın sahibi Mehmet Fevzi Siverek, “Show TV’de Pazar akşamları benzer saatte ya bambaşka bir gösteri programı yapacağız veya ünlü sanatçıların jüri olduğu bir müzik yarışması ekrana getireceğiz Fakat Bülent Ersoy olmayacak dedi “ZATEN SHOW TV, RİCA MİNNET ONU KABUL ETMİŞTİ! Siverek, Bülent Ersoy kararını Show TV’nin yönetimiyle birlikte aldıklarını belirtirken, “Zaten, Show TV yönetimine Bülent Ersoy’u rica minnet kabul ettirmiştim Başka birisiyle yap, bu kişi sorunlu demişlerdi, dinlemedim, direndim ama haklı çıktılar biçiminde konuştu Fevzi Siverek, “Star TV 13 hafta şiddet dayanmıştı, ben 17 hafta yaptım, fakat nasıl olduğunu bir Allah, bir ben, bir de Show TV’nin yöneticileri bilir Bununla kimse çalışmaz dedi Siverek, programa başladıklarında neler yaşadıklarını da şöyle anlattı: “FİTNEYLE HERKESİ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ! “Kanalın Bülent Ersoy’la program yapma isteği yoktu Yapımcı olarak rica ettim İzzet Yıldızhan ve Bülent Ersoy’la başladık Fakat önce İzzet’e aksilik çıkardı İzzet’in programdan dışarı çıkmasını bir şekilde sağladı Bana gelip İzzet sana bunu söylüyor vs vs ile dedikodularla, laf taşımakla, iki tarafı kışkırttı, aramızı bozdu Çok zıt bir duruma düştük Bu gelişme üzerine programı komple son vermek istediğimi söylediğimde devam etmemiz için her şeyi yaptı İzzet’se hiç ağız dalaşı çıkarmadan, bununla kesintisiz tartışma edeceğimize ben çıkım, dedi, çıktı gitti “Sonra her hafta bir bıkkınlık çıkarmaya başladı Bir pantolon giyiyor, borcu olduğu ortaya çıkıyor Ertesi gün televizyonlarda bunlar konu oluyor, rezil oluyoruz Tüm uyarılarıma karşın canlı yayında ağzına geleni konuştu, kesintisiz büyük para cezası aldık “ANTALYA’DAKİ BÜYÜCÜSÜNDEN BIKTIM! id “Her programda, programla hiç ilgisi olmayan insanların adını zikretmeye başladı… Bir her birine Antalya’daki büyücüsüymüş, canlı yayında telefonu eline alıyor Dışarıdan birisinden gelen bir mesaj ile bir telefonla bütün programın akışını her şeyini değişiyor İki de bir, bu piyasada, ben tekim benden başka okuyan değil, ben bu işin mektebini bitirdim, öbürleri hepsi iğneleyici, minik dağları ben yarattım, büyük dağlar zaten vardı şeklindeki konuşmaları herkesi bıktırdı, usandırdı… “ŞER GRUBUNUN ELİNDE OYUNCAK OLMUŞ! “GAY’LERDEN OLUŞAN EKİBİNDEN KURTARAMADIM! “Kendisinin bir şer grubu ve ekibi vardır, gaylerden oluşan… Ne yaptıysam o ekibin dışına çıkaramadım Kurtarmak istedim lakin maalesef başarısız oldum Harika hatalı yönlendiriyorlar “KENDİ MENAJERİ MALİYELİK OLDU AMA “Bir hafta kaç gün önce de kendi menajeri, yani kendisinin konserleri organize edeni menajeri, sahtekarlık(vergi kaçırma olayı Milliyet’te birinci sayfada yer aldı) yaptığı gerekçesiyle gazetelere manşet oldu Bu konuların tamamını toparlayıp kendisini defalarca uyarmama karşın daha sonra ben anladım fakat bu işlere(!) yanlışlıkla değil bilinçli olarak girmiş ve yapıyor Menajeriyle birlikte her işin içinde var “BÜLENT ERSOY’A TAKIM DAYANMADI! “Üretim ekibinde iki kere yönetmen değiştim Öteki takim de sürekli değişti Sözleşmemizde programı yapıp, program bittikten sonradan 7 meslek gününden daha sonra para ödememiz gerekirken, pazartesi saat 0900’da şirketimizin muhasebesini arayarak, param ne oldu niye gecikti diyen biri… Hepimiz şok olarak onun her hafta yaptıklarını izledik! Kesintisiz geç kalmalar, hep yayına 5 saniye kala, tüm takim stres, bunalımdan yayına yetişemeyecek miyiz, her hafta gelen konuklara rica ederek, gecikebilir, programı bir şarkıyla sizle açacağız diyerek aralıksız gelen konukları hazırlanmış ettik Çekilir gibi değildi “ZAVALLIDIR, GARİBANDIR DEDİK FAKAT! “Zavallıdır, garibandır, kimsesi yoktur, uzun senelerden beri tanıyorum Iş hiç yapmamıştım Defalarca benden istekleri olmuştur Defalarca işlerine muavin olmaya çalışmıştım insan olarak… Fakat onunla asla iş yapılmayacağını anladım Meslek disiplini sıfır… Herkesin neden ondan kaçtığını ve meslek yapmadığını da anladım “6 DEFA SÜRÜCÜ DEĞİŞTİRDİM! “Kendisinin arabası olmadığından dolayı ben kesintisiz sürücü ve araba devir ettim En son geçen hafta benim arabamla bu arada, benim şoförümle sırası gelmişken caddede geçerken uzak geçen bir kişinin resmini çektiğini görüyor, şoförü bağırarak arabayı durduruyor arabadan inip çocuğu dövüyor Çocuğun elindeki telefonu da alıp yere vuruyor Bunlar affedilir şeyler yok Bunları bize anlatırken bile pişkin pişkin gülerek anlatıyor… İstekleri ve talepleri hiçbir vakit bitmiyor BÜLENT ERSOY, BENİ BİRİLERİ(!) KURTARIR DÜŞÜNCESİNDE! “Bağırarak, çağırarak, insanları azarlayarak, sazları azarlayarak RTÜK kurallarına uymayarak nasıl olsa ben Bülent Ersoy’um birilerini ararım, birileri beni kıramazlar, hallederim rahatlığıyla ezelden beri daima bunları yapmıştır Bundan daha sonra da bunların yapılacağını düşünüyor Maalesef yapamaz Zihniyet Türkiye’de değişti Türkiye’de bu işler böyle yürümez Reel sanatıyla, ahlakıyla yürür… “45 YAŞ MINIK SEVGİLİ YÜZÜNDEN PROVA YAPAMADIK “Daha da rahatsız olduğum konular… Kendisinden 45 yaş ufak bir çocukla sevgili olduğunu söyleyerek, ekibin repertuvar çalışması gerekirken Ben İzmir’e gidiyorum gelmicem, bu hafta gelecek misin sorusuna da her hafta gelecek mi, gelmeyecek mi kuşkularıyla yaşadık “17 HAFTADA 10 KOSTÜMCÜ DEĞİŞTİRDİK! “NUR YERLİTAŞ İLLAHLAH DEDİ! “Onunla 17 hafta program yaptım 10 tane kostümcü değiştirdik 23 defa ricayla Nur Yerlitaş’a elbise yaptırttık Nur benim ricamla kırmadı yaptı Fakat Nur en son Fevzi benim dostumsun lakin olmuyor biz bunla iş yapmayalım arkadaş kalalım dedi “GENÇ KIZI KOLUNDAN TUTUP ATMASI SON NOKTA! Fevzi Siverek, “Bu hafta seyirciler aralarında bir genç kız vardı Herkesin gözü önünde sahnesinden inerek, seyircilerin arasına girip, o kız çocuğunu kolundan tutup dışarı attı 1718 yaşındaki bir öğrenciye, ayrıca de hiç suçu yokken bu yaptığı hareketle birlikte benim vicdanımda da artık bir yeri kalmadı Ve dönüşü olmayan bir kararla kendisiyle vedalaştık Allah yolunu açık etsin Ama bu kafayla, bu hiçbir yerde çalışamaz Genişletmek için tıkla  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt