Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Flash bellek biçimlenmiyor lütfen yardım edin .

Flash bellek biçimlenmiyor lütfen yardım edin .

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
http:img820**************img8206436usbx

Uploaded with Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Bu hatayı alıyorum yardım ederseniz sevinirim

http:img820**************iusbx

Hata adı '' Windows NT bu sürücüyü biçimlendiremiyor Bu sürücüyü kullanan tüm disk hizmet programlarından ve diğer programlardan cçıkın ve sürücü içeriğini hiçbir pencerenin görüntülemediğinden emin olun Sonra biçimlendirmeyi deneyin

Similar threads

Ya arkadaşlar şimdi bn flahı takıorum biçimlendir diorum şu hata cıkıor ''Windows NT sürücüyü biçimlendiremiyor Bu sürücüyü kullanan tüm disk hizmet programlarından ve diğer programlardan çıkın ve sürücü içeriğini hiçbir pencerenin görüntülenmediğinden emin olun Sonra biçimlendirmeyi yeniden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Arkadaşlar Ve Moderatör Arkadaşlarım Bu Konuyu 2 Defa Açışım Ama Diğerinde Oldu Demiştim Sorun Yine Ortaya Çıktı Size Denediğim Yolları Açıklıyım Ben Bu Hatayı İlk Aldığımda Format Atmıştım Formatta Biçimlendirmeyi Hızlı Olsun Diye Hızlıyı Seçtim Arkadaşda Hızlı Olmayanı Seçerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
arkadaşlar 256mB bir flash disk almak istiyorumuygun fiyat ve iyi performanslı önerebileceğiniz ürünler varsa yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
USB Belleğiniz bazen değişik sebeplerden dolayı biçimlendirme hatası verebiliyor. Genellikle kullanıcılar biçimlendirme sırasında ekrana “Windows biçimlendirmeyi başaramadı” şeklinde bir hatayla karşılaşıyor. Şimdi sizlere USB Bellek biçimlendirilemiyor hatasının çözümünü göstermeye çalışacağım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
349
PHPSelamlar, Arkadaşlar ben bilgisayara daha önce %100 sorunsuz Format Atıyordum Ama artık Şu hatayı alıyorum INF txtsetupsif Dosyası Bozuk yada Eksik Hata Kodu: 3985 Bu Hatayı Alıyorum CD'de Problem Oldugunu Düşündüm başkasının PC'de denedik Takır Takır Atıyor Yinede Yeni Cd Aliyim Dedim 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt