Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

flash bellek sorunu

flash bellek sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaşlar, kingston marka 256 mb kapasiteli flash belleğim bilgisayarım tarafından tanınmıyor anakartım P5GD2, SP2 yüklü, ve 8 adet usb girişim var, tüm usblerde denedim sorun aynı mp3 player veya joystick taktığımda hemen tanımlıyor bilgisayar ama usb belleği taktığımda tık bile yok
bios ayarlarıma baktım bir problem yok, anakartım usb 20ı destekliyor, her türlü güncelleştirmeleri de yaptım aygıt yöneticisinde usb bellek görünmüyor bile bilgisayarıma sağ tık yapıp yönetsekmesine girdiğimde de her hangi bir usb bellek görünmüyor
her türlü yardımınızı bekliyorum, ilgilenenlere rep dağıtımı yapılacaktır kısa sürede halletmem lağzım şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

arkadaşlar geçen 34 ay önce kingston'un 256mb data traveler'ını almıştım fakat pcnin usb girişine taktığım zaman bilinmeyen aygıt uyarısı aldım fakat bir türlü pc bu cihazı tanımadım(bu arada bu olayı sadece benim bilgisayarda yaptı)bende tanıdığım birine hediye ettimgeçen günde arkadaşımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
arkadaşlar geçen 34 ay önce kingston'un 256mb data traveler'ını almıştım fakat pcnin usb girişine taktığım zaman bilinmeyen aygıt uyarısı aldım fakat bir türlü pc bu cihazı tanımadım(bu arada bu olayı sadece benim bilgisayarda yaptı)bende tanıdığım birine hediye ettimgeçen günde arkadaşımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt