Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

flash bellek yardım:(((

flash bellek yardım:(((

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar geçen 34 ay önce kingston'un 256mb data traveler'ını almıştım fakat pcnin usb girişine taktığım zaman bilinmeyen aygıt uyarısı aldım fakat bir türlü pc bu cihazı tanımadım(bu arada bu olayı sadece benim bilgisayarda yaptı)bende tanıdığım birine hediye ettimgeçen günde arkadaşımın birisi toshiba marka 1gb flash bellek almış içine bir kaç dosya atıp bana verdi fakat bu cihazda diğer cihaz gibi bilinmeyen aygıt uyarısı veriyor ve bu aygıtıda kullanamıyorum bana bu konuda yardımcı olabilecekiseniz mesajlarınızı bekliyorumhaa bu arada(biliyorum çok uzattım)format çözüm olmadı,usb 20 driverı yüklemek te çözüm olmadı,sp2 de yüklü bilginize

Similar threads

arkadaşlar geçen 34 ay önce kingston'un 256mb data traveler'ını almıştım fakat pcnin usb girişine taktığım zaman bilinmeyen aygıt uyarısı aldım fakat bir türlü pc bu cihazı tanımadım(bu arada bu olayı sadece benim bilgisayarda yaptı)bende tanıdığım birine hediye ettimgeçen günde arkadaşımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
arkadaşlar geçen 34 ay önce kingston'un 256mb data traveler'ını almıştım fakat pcnin usb girişine taktığım zaman bilinmeyen aygıt uyarısı aldım fakat bir türlü pc bu cihazı tanımadım(bu arada bu olayı sadece benim bilgisayarda yaptı)bende tanıdığım birine hediye ettimgeçen günde arkadaşımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
selam arkadaşlar, kingston marka 256 mb kapasiteli flash belleğim bilgisayarım tarafından tanınmıyor anakartım P5GD2, SP2 yüklü, ve 8 adet usb girişim var, tüm usblerde denedim sorun aynı mp3 player veya joystick taktığımda hemen tanımlıyor bilgisayar ama usb belleği taktığımda tık bile yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Birçok kullanıcı flash bellek kullanırken donanım veya yazılım kaynaklı sorun yaşıyor. “Flash bellek açılmıyor sorunu nasıl çözülür?” sorusuna cevap vereceğiz. Flash bellek açılmamasının birden fazla nedeni olabilir. Bu nedenden dolayı tüm çözüm yöntemlerini denemenizi tavsiye ediyoruz. Flash...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
11. Nesil Intel Tiger Lake işlemcili yeni bir laptop aldınız fakat Windows 10 veya Windows 11 kurmak istediğinizde hiçbir sürücü bulunamadı hatası alıyorsunuz. Öncelike bu sorunun neden kaynaklandığına bakalım: Intel, Tiger Lake işlemcilerle birlikte depolama cihazlarının veri işleme etkinliğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
858,466Konular
981,160Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt