Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Flash diski yazmaya karşı korumalı yapmak

Flash diski yazmaya karşı korumalı yapmak
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,başlıkta da belirttiğim gibi flash diskimi yazmaya karşı korumalı yapmak istiyorum yani üzerine dosya eklenmesini yada silinmesini engellemek istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Sa Beyler Flash belleğe gireceğim zaman biçimlendirme isteği veriyorBiçimlendirmeyi onayladığımızda ise disk yazmaya karşı korumalı diye bir hata veriyorArkadaşlar daha 2 aylık flash, 32 gb lık ve içinde önemli dökümanlar varLütfen yardımcı olun arkdaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Arkadaşlar ghostla 320lik dolu bir diski 320lik başka boş bir diske birebir kopyalamak istioyrdum fakat diskleri karıştırıp boş diski dolu diske kopyaladım anlayacağınız dolu diskide kaybettim Bomboş bir disk var elimde Silinen bu partitionu nasıl geri getirebilirim Benzer şeyler başına gelmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar ghostla 320lik dolu bir diski 320lik başka boş bir diske birebir kopyalamak istioyrdum fakat diskleri karıştırıp boş diski dolu diske kopyaladım anlayacağınız dolu diskide kaybettim Bomboş bir disk var elimde Silinen bu partitionu nasıl geri getirebilirim Benzer şeyler başına gelmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Arkadaşlar, Başlıkta da belirttiğim gibi yüksek özellikli oyunlar arıyorum Örneğin Call Of Duty : Ghosts Black Ops II gibi Sağlam oyunlar istiyorum Araba yarışı, spor, GTA Tarzı oyunlar olmayacak Kısacası ŞİDDET içersin Adam kesip biçme falan, yada silahla oynanacak tarzda lazım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Merhaba arkadaşlar Daha önce açılmıştır bu içerikte fazla konu şayet lakin ben yine de bir kesinlik getirmek istiyorum artık Derhal konu şu ; Bakın evliliklerde demiyorum lakin çıkmaolan daha çok kısa süreli yaşanan ( benim gördüğüm o kadar ) ilişkilerde hanımefendi arkadaşların karşı tarafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,893Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt