Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Flash Takınca Kendini Açan Exe Nasıl Yapılır?

Flash Takınca Kendini Açan Exe Nasıl Yapılır?
5
141
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worex

İllegal Toplum | Full Hizmet
FD Üye
Etkileşim
57
F-D Coin
95
Discord gel yardımcı olayım kardeşim :
peace0706
Merhaba, Dostum Bilgi Alabilir miyim İlgilendiğim Bir Konuydu Ulaşamadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
88
Görüntüleme
1K
Öncelikle herkese selamlar forumda yok yok maşallah zaten Türkiyenin en büyük forumu olmakta sanırım kolay olmasa gerek uzatmadan direk konuya gireyim ben facebook üzerinden farmville poker gibi zynga oyunlarından oynuyorum önceden bi sorun yaşamazdım tabi adobe flash player10 u çıkardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
USB bellek, diğer adıyla flash bellek, verileri depolamak için kullanılan bir depolama birimidir. Flash bellek bilgisayara takılıp içindeki istenen veriler silinebilir, yerine yeni veriler konabilir. Eğer istenirse flash bellek içindeki veriler yedeklendikten sonra flash diskin içindeki veriler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Günümüzde daha birçok kullanıcı tarafından kullanılan Windows 7’nin tüm desteği, 2020 yılında Microsoft tarafından kesilecek. Destekli olmayan bir işletim sistemi kullanmak çok da güvenli bir durum değil. Bu sebeple Windows 7 kurulu bilgisayarlar mecburiyetten dolayı yeni işletim sistemlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
11. Nesil Intel Tiger Lake işlemcili yeni bir laptop aldınız fakat Windows 10 veya Windows 11 kurmak istediğinizde hiçbir sürücü bulunamadı hatası alıyorsunuz. Öncelike bu sorunun neden kaynaklandığına bakalım: Intel, Tiger Lake işlemcilerle birlikte depolama cihazlarının veri işleme etkinliğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
289
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt