Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Flatout2 data2 cab

Flatout2 data2 cab

Similar threads

arkadaşlar birisi buraya vice city data2cab dosyasını atabilirmi lütfen çok acil
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
merhaba arkadaşlar sorunum UC şimdi en bastan size anlatmak istiyorum oyunu bir dükkandan aldım o gün bilgisayara kurucaktım 2 DVD ve 1 dvd part1 2dvd ise part2 parcaları bulunmakta1 gün parçaları belirlenen dizine çıkarttım kurdum ve oynadım nihayetinde ancak pc'de çok gereksiz prog ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
selam arkadaşlar ben önceden gta san andreas ile ilgili yardımda bulunmuştum da saolsun bazı arkadaşlar verdi şimdide gta vice city data2cab dosyası lazım verebilirseniz çok iyi olur
Cevaplar
0
Görüntüleme
344
Arkadaslar daha once yukledigim ve nerden aklıma gelipte sildigim fakat su gunlerde tekrar oynamak istedigim GTA SA dvd cd sini yuklemeye calısırken yuklemenin baslarında data2cab hatası veriyor ve yukleme bitiyorAncak ben bunu arkadasımın leptobunda denedim ve calıstıSorun sizce neden olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaşlar oyunun CD'sini arkadaştan aldım Yalnız data 2 cab dosyası hatalı olduğu için yüklenmiyo oyun Data 2 cab olursa yüklenicek LÜTFEN YARDIM EDİN!!!! Not: Bulana her zaman,gördüğüm yerde rep vericem
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt