Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Flight Simulator X 2004 hakkında (Uçuş Simulasyonu)

Flight Simulator X 2004 hakkında (Uçuş Simulasyonu)
0
123

Similar threads

Arkadaşlar Fsx (Flight Simulator X)de iniş ve kalkış önerileri ve oyuna hangi yolcu uçağıyla veya uçakla başlamamı önerirsiniz Baron,Cessna vb önermeyin arkadaşlar Şöyle yeni başlayan bi çaylağın rahatlıkla uçurabileceği yolcu uçağı vb önerin ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Arkadaşlar Flight Simulator X'e yeni başladım ve yolcu uçağı uçurmak istiyorum daha cessnayı zor uçuruyorum lütfen öneri ve taktik verinnn
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Uçaklara ilgi duyuyor, göklerde süzülmenin hayalini mi kuruyorsunuz? Bunun için pilot lisansına sahip olmanız gerek. Ancak günümüz teknolojisi sayesinde bu hissiyatı elde etmek mümkün. Her gün daha da gerçekçi bir hale gelen simülasyon oyunları, oyunculara sahip olamadıkları hayatları tatma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Microsoft’un son yıllarda attığı en heyecan verici adımın Microsoft Flight Simulator 2020 olduğunu söylememiz yanlış olmayacaktır. Havacılık tutkunlarının merakla beklediği oyun bugün itibariyle herkese sunuldu. İşte fiyatı ve sistem gereksinimleri başta olmak üzere merak edilen tüm detayların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Oyun sanayisi son yıllarda hiç olmadığı kadar süratli bir gelişim gösterdi. O denli ki artık bu oyunlara oyun demek kâfi gelmiyor, her biri son derece gerçekçi tecrübeler sunuyor. Uçak oyunları ve uçuş oyunları denilince akla gelen en gerçekçi tecrübesi sunan oyunlardan bir tanesi de Microsoft...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,778Kullanıcılar
hoycSon üye
Üst Alt