Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Flipper Zero Satış

Flipper Zero Satış
3
234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiper67

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
51
F-D Coin
60
Elimde yurt dışından alınmış Flipper Zero var kullanmayı öğrenemedim isteyen varsa 300tl den bırakacağım.

Discord: ernck76 SATIN ALMAK İSTEYENLER
Kanıt varmı gönderdiğine dair yani insan bi soruyor kendi kendine 10 bin TL'lik şeyi niye 300 tlye versinler diye?

devaxel_?

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
0
300 tl
Elimde yurt dışından alınmış Flipper Zero var kullanmayı öğrenemedim isteyen varsa 300tl den bırakacağım.

Discord: ernck76 SATIN ALMAK İSTEYENLER
enayimi kandırıyorsun zigot herif :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Elimde sınırlı sayıda flipper zero var almak isteyenlere kargolatıyorum ptt ile yolluyorum ama başka kargo şirketi isterseniz kargo parası ücrete dahil olur satın alım ve sorular için discordtan ekleyin Discord ==> arashi05. NOT : ESC'siz işlem yapmayınız! Esc : @ARTUN
Cevaplar
9
Görüntüleme
254
COVID-19 pandemisi insanlarda korunma içgüdüsünü açığa çıkararak dünyadan ve kalabalıklardan soyutlanma ihtiyacını da beraberinde getirdi. Bu durumu tatil ve kafa dinleme fırsatına dönüştürmek isteyenler, hem doğa ile iç içe olup hem de pandeminin etkilerinden uzaklaşmak isteyenler karavanlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Ülkemizde pahalı olan telefonlar, yurtdışında daha ucuza alınabiliyor Peki yurtdışından telefon alıp getirmek mantıklı mı? Bu yazımızda bu konuyu inceleyeceğiz Bakmadan Geçme! Bütçenize Göre En İyi 10 Akıllı Telefon iPhone X’in ABD satış fiyatı 999$ yani 4750TL Türkiye satış fiyatı ise 1430$...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
2019 Kurban Bayramı Tatilinin 10 Gün Olma Hayali Turizmcileri Harekete Geçirdi Bu konu; 2019 kurban bayramı tatili süresi ve turizm şirketleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın tatilin süresini uzama konusunda öneri yapacağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Pasaport Almak İcin Gerekli belgeler Yeşil (Hususi) Pasaport icin Gerekli belgeler a) Calışanlar icin, calıştıkları kurumun yetkili amiri tarafından onaylanmış matbu talep formu (emekli olan veya cekilme sebebiyle kurumlarıyla ilişiği kesilen hak sahipleri pasaport başvuru formlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt