Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Flut Notaları Adını Feriha Koydum

0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Flut Notaları

Adını Ferıha Koydum Flut Notaları

ree la sol fa mi fa sol mi
ree la sol fa mi fa sol mi
ree la sol fa mi fa sol mi re do mi fa sol fa mi re
ree ince do ince re la
ree ince do ince re la sol fa mi re mi fa sol fa mi re

Similar threads

Adını Feriha Koydum Dizi Muziği Notaları Flut re la sol fa mi fa sol mi re la sol fa mi fa sol mi re la sol fa mi fa sol mi re kalın do mi fa sol mi fa mi re kalın re ince re ince do sibemol la kalın re ince re ince do la sibemol kalın re ince re ince do sibemol la sol fa mi re mi fa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Duğun Halayı Şarkısı Melodika ve Flut Notaları Geldi Gelin Alayı Oğlan Bizim Kız Bizim Geldi Gelin Kınası Oğlan Bizim Kız Bizim Ağlasın Kız Anası catlasın Kaynanası Geliyor Gelin Alayı Kaynanalar ceksin Halayı la sol la re la sol la la sol la re la sol la sol fa sol fa sol fa sol fa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Flut Notaları Kolay Kolay Flut Şarkı Notaları Sut İctim Dilim Yandı Flut Notaları la si do re do re re re do re re re do si, la si do re sido la si sol sol do si la la tren gelir hos gelir Flut Notaları re re la la re re la do re do si la,do do la lado do si do re si do si la la...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Kolay Muzik Notaları Melodika Benim Annem Guzel Annem Melodika Notaları Flut Notaları doremimimifamire remifalasolfamisolfare remifalasoldo(ince)lla solmisolfami Kucuk Kurbağa Kucuk Kubağa Melodika Notaları ve Flut sol mi mi mi sol mi mi mi sol la sol mi fa re fa re re fa re re re fa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
flutle calınan muzik notaları dizi muziği flut notaları dizi muziklerinin flut notaları Titanik Muziği do do do do si do dosidore–miredo dododosidodosoldoresolsolfamire mifamiredosidodosidoremiredo Kurtal Vadisi Muziği re re mimi fa fa mi mi re re mi mi do do re...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt