Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende applet marka bi web cam var driver cdsini kaybettim
siyah 6 ışıklı bi camera eğer kullanan yada elinde driveri olan varsa lütfen atsdriveri nette aradım ama bulamadım
lütfen driverini yollayın yoksa camera çöpe gidecek
Arkadaşlar bende iriver marka e10 modelinde bir mp4 player var Ben bunun firmware olarak bir dosyasını indrdm E10HEX olarak görünen bir dosya bu Bunu nasıl kullanacağım ? Yardım edermisiniz ?
Bulletstorm oyununu seven (hatta çok seven) ciddi bir kitle var, gerçekten de abartılı mekanikleriyle oldukça hoş anlar yaşatan bir oyundu kendisi. Orijinal oyun 2011 yılında çıkmış, 2017 yılında ise Full Clip adı altında remaster versiyonuna kavuşmuştu. Hatta zamanında yayınlamış olduğumuz Full...
Merhaba,
Dogru bölüme açmadıysam özür dilerim
Konumuza gelelim bende Samsung s3520 bir notebook varAçtıgım zaman f2(for Setup) f4 (recovery) yazan ekrandan sonra siyah bir ekran geliyor ve o şekilde kalıyorres atıyor sonra kendineSanırım Hdd harddiskimde sorun varÇünkü diger notebookumla 2...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.