Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

FLY BOX ULTRA TV KARTI nasıl bir şey?

FLY BOX ULTRA TV KARTI nasıl bir şey?

Similar threads

P428GHZ 800 (BOX CPU ) GİGABYTE 8IPE 1000G (MAİNBORD) 256 MB 400MHZ DDR 2 ADET LEADTEK 128MB FX5200 A340 EKRAN KARTI 144 35 FLOPY SAMSUNG 80GB 7200 HD P4 KASA KLAVYE STANDART MOUSE SCROOL 17' SAMSUNG magic brite MONİTÖR 52X LG CD ROM 52X32 LG CD WRİTER arkadaşlar daha doğrusu ustalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
arkadaslar, yardiminiza ihtiyacim var bir tane cift islemcili, b ir tanede tek islemcili sistem kurmak istiyorum cok pahaliya kacmadan fakat iyi performans veren cift islemcili anakart , islemci ( AMD olmasi tercihim), ekran karti,monitor icin yardimlariniza ihtiyacim var her iki sistemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Bilgisayar ve internet dergisi PCNet 2008′in en iyilerini secti İşte kullanıcıya rehber olacak o araştırma … PCNet Dergisi internet kullanıcılarını cok yakından ilgilendiren bir araştırma yaptı Son kullanıcıya yonelik urunlerde ve internetteki en faydalı siteleri belirleyen araştırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Merhaba arkadaşlar ps3 alıcaktım da sonra vazgeçktim ps3 te oynıcağım oyunları bilgisayarda oynarım dedim ve bir bilgisayar buldum bilgisayarlardan fazla anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim Bilgisayarın özellikleri ; AMD Phenom II X6 1055T 8GB DDR3 KINGSTON RAM 1GB EKRAN KARTI ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Merhaba arkadaşlar ps3 alıcaktım da sonra vazgeçktim ps3 te oynıcağım oyunları bilgisayarda oynarım dedim ve bir bilgisayar buldum bilgisayarlardan fazla anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim Bilgisayarın özellikleri ; AMD Phenom II X6 1055T 8GB DDR3 KINGSTON RAM 1GB EKRAN KARTI ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt