Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

fm 2005 online oynanabiliniyormu?

fm 2005 online oynanabiliniyormu?

Similar threads

Arkadaşlar fm 2005 için hile varmı acaba varsa yardımcı olurmusunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar Bende FM 2005 var ve türkçöe yaması tabi bunlar cd de oynarken array acces out of bountsdiye hata veriyoArkadaş türkçe yamadan olduğunu söylediBi türkçe yama bulursanız veya başka bi çözüm yolu bulursanız çok teşekkürler not:Emeğiniz karşılıksız kalmayacaktır
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar Football Manager 2006 (FM 2006) oyunun C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 yerindeki fmexe sadece fm olarakda yazar gönderebilirmisiniz lütfen amaaa Oyuna patch kurulmamaış hali lazım şimdiden çok saolun gönderene +REP
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
elimdeki en yeni managerlik oyunu fm 2005 onu oynuyorum şu günlerde Ama maça girerken zırt pırt array access out of boundshatası veriyor Ve oyundan atıyor vista kullanıyorum fm 2005 çalışmayı durdurdu diyor Türkçe spiker yüzündenmiş Çözümü nedir? Cd ile kurunca oyun fransızca Ama cd nin içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
elimdeki en yeni managerlik oyunu fm 2005 onu oynuyorum şu günlerde Ama maça girerken zırt pırt array access out of boundshatası veriyor Ve oyundan atıyor vista kullanıyorum fm 2005 çalışmayı durdurdu diyor Türkçe spiker yüzündenmiş Çözümü nedir? Cd ile kurunca oyun fransızca Ama cd nin içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt