Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Bende FM 2005 var ve türkçöe yaması tabi bunlar cd de oynarken array acces out of bountsdiye hata veriyoArkadaş türkçe yamadan olduğunu söylediBi türkçe yama bulursanız veya başka bi çözüm yolu bulursanız çok teşekkürler
not:Emeğiniz karşılıksız kalmayacaktır
Arkadaşlar Football Manager 2006 (FM 2006) oyunun
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006
yerindeki fmexe sadece fm olarakda yazar gönderebilirmisiniz lütfen amaaa Oyuna patch kurulmamaış hali lazım şimdiden çok saolun gönderene +REP
elimdeki en yeni managerlik oyunu fm 2005 onu oynuyorum şu günlerde Ama maça girerken zırt pırt array access out of boundshatası veriyor Ve oyundan atıyor vista kullanıyorum fm 2005 çalışmayı durdurdu diyor Türkçe spiker yüzündenmiş Çözümü nedir? Cd ile kurunca oyun fransızca Ama cd nin içinde...
elimdeki en yeni managerlik oyunu fm 2005 onu oynuyorum şu günlerde Ama maça girerken zırt pırt array access out of boundshatası veriyor Ve oyundan atıyor vista kullanıyorum fm 2005 çalışmayı durdurdu diyor Türkçe spiker yüzündenmiş Çözümü nedir? Cd ile kurunca oyun fransızca Ama cd nin içinde...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.