Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fm 2006 TÜrkÇe Yama Var Mi???

Fm 2006 TÜrkÇe Yama Var Mi???
0
111

Similar threads

elimdeki en yeni managerlik oyunu fm 2005 onu oynuyorum şu günlerde Ama maça girerken zırt pırt array access out of boundshatası veriyor Ve oyundan atıyor vista kullanıyorum fm 2005 çalışmayı durdurdu diyor Türkçe spiker yüzündenmiş Çözümü nedir? Cd ile kurunca oyun fransızca Ama cd nin içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
elimdeki en yeni managerlik oyunu fm 2005 onu oynuyorum şu günlerde Ama maça girerken zırt pırt array access out of boundshatası veriyor Ve oyundan atıyor vista kullanıyorum fm 2005 çalışmayı durdurdu diyor Türkçe spiker yüzündenmiş Çözümü nedir? Cd ile kurunca oyun fransızca Ama cd nin içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaşlar Bende FM 2005 var ve türkçöe yaması tabi bunlar cd de oynarken array acces out of bountsdiye hata veriyoArkadaş türkçe yamadan olduğunu söylediBi türkçe yama bulursanız veya başka bi çözüm yolu bulursanız çok teşekkürler not:Emeğiniz karşılıksız kalmayacaktır
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Sigames Football Manager 2006 için 602 yamasını piyasaya sürdü Türk FM oyuncularının da dört gözle beklediği bu yama ile onlarca hata gideriliyor Eğer Türk Takımları ile oynuyorsanız FM'yi bu ymayı mutlaka indirmelisiniz Aşağıda Türkiye Ligleri ile ilgili düzenltmeleri yazıyor Eğer İngilizce'niz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
arkadaşlar fm 2006 ***** lazım yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,289Kullanıcılar