Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fm 2006 turnstyle 2006 skini lazım arkadaşlar lütfen :S

fm 2006 turnstyle 2006 skini lazım arkadaşlar lütfen :S
0
157

Similar threads

Arkadaşlar Football Manager 2006 (FM 2006) oyunun C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 yerindeki fmexe sadece fm olarakda yazar gönderebilirmisiniz lütfen amaaa Oyuna patch kurulmamaış hali lazım şimdiden çok saolun gönderene +REP
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sigames Football Manager 2006 için 602 yamasını piyasaya sürdü Türk FM oyuncularının da dört gözle beklediği bu yama ile onlarca hata gideriliyor Eğer Türk Takımları ile oynuyorsanız FM'yi bu ymayı mutlaka indirmelisiniz Aşağıda Türkiye Ligleri ile ilgili düzenltmeleri yazıyor Eğer İngilizce'niz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
arkadaşlarım dostlarım kardeşlerim rica ediyorum sizden 3 gündür arıyorum webde bütün linkler ölü sağlam link yok benim sorunum aslında şudur fm 2006 da takım logoları görünmüyor data\graphics\pictures\logos\clubs\tur\Türkiye Süper Ligi data\graphics\pictures\logos\clubs\tur\Superlig...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
arkadaşlar selamben geçen gün fm 2008i indirip kurdum anca yanlışlıkla program files'taki kısayolu sildimmasaüstünde de yoktu kısayolu oyunu açamadımkaldırmaya çalıştım kaldıramadım derken sağdan soldan aradım program filestakileri sildim sonra uninstaller programları ile kaldırdım (galiba)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt