Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

FM 2007 de hata!!! HELP edin

FM 2007 de hata!!! HELP edin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar fm 2007 oynuyordum (belirli bir süre sonra) birden bire ayun dondu ve masaüstü açıldı hata verdi oyun her açışımda böyle oluyor 2 kere silip yükledimyine aynı şey oluyor neden acaba bir bilen varsa ve yardın ederse sevinirim şimdiden teşekkürederim

Similar threads

Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Teknolojinin son gözdesi olan internet, bütün dünyanın en yaygın iletişim ağı olurken, yanlış kullanmaktan kaynaklanan olumsuzluklarla yuvamızın saadetini tehdit ediyor, eşler arasındaki diyalogu azaltıyor ve tarafları ihanet boyutuna varan bir aldatma tuzağına düşürebiliyor Artık internet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Kuran’ı Rehber Edinenlerin İtikadı Bozuk mu?… Bizlere itikadınız bozuk gibi sözler edilse de, ben peygamberimizin Kuran’da tarif edilen ahlakını örnekle onlara güzel söz söyleyerek başlamak istiyorum Bu yazımı, çok değer verdiğimiz ve Allah şahittir ki samimi olduklarına gönülden inandığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Farkındalık nereden çıktı? Bir an durunVe ben ne yapıyorum deyinCevap veremeyeceksinizÇünkü şimdiki zamanda sorulan soruların cevabı yokturAnda kalınca insan tepkisiz ve dingindirİnsanoğlunun %98 i bir hastalık yaşamaktadır ve hiçbiri bunu fark etmezBu hastalığın adı “düşünmek tedavisi ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt