Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fm 2008 forvet lütfen bakın

fm 2008 forvet lütfen bakın

Similar threads

arkadaşlar ben fm serisini 2005 ten beri oynuyorum tabi 3sende fm hakkında bir sürü bilgi topladım araştırdım uğraştım ve sonuç olarak güzel bi paylaşım yapmak için kolları sıvadım(yaz günü ya kısa kollularla dolaşıoz lafa bak ) neyse oyun menajer oyunları sevenler için ideal sadece fm 2007...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Evet FİFA 2008'deki tuş kombinasyonlarına ve oyundaki bütün ipuçlarına aşağıdaki yazımdan ulaşabilirsiniz Tümü Türkçeleştirlmiştir Fifa 08 Tuş Kombinasyonları (Türkçe) DK yön tuşları Ofansif Tuşlar (Atak halinde): •Q+DK basarak boşa adam kaçırma •W+DK basarak ara pası atma •E+DK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Yıllık Gelir:137 Milyon $ Transfer Geliri:131 Milyon $ Yıldızlar:Lincoln,Ümit Karan, Hasan Sas, Arda Turan,Rigobert Song Genç Yetenekler:Fırat Kocaoğlu,İrfan Başaran,Cem Sultan,Serdar Kesçi Evet arkadaşlar bu inceleme de Galatasaray'ı ele alacağız İlk olarak msli durumu göz önünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Aslan Evinde Kükredi Türkiye haftalardır bu maçı konuşuyorduVe beklenen maç başladı37 dakikada Nonda'nın ayağından gelen golle Galatasaray öne geçtiDirekten dönen toplar, şahane karamboller ardından başka gol olmadı ve Galatasaray şampiyonluk yolunda ancak en büyük engeli böylece aşmış oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Fenerbahçe Honved Fenerbahçe Avrupa Ligi 3 tur birincil maçına Bugün 30 Temmuz Kendi Sahasında Macaristanın Honved takımını Davetli ediyor Fenerbahçe Geçen hafta Boluspor ile Bu maçın Provasını yapmıştı ve Boluspor'u 51 mağlup etmişti Fenerbahçeye Honved Maçında Başarılar Diliyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,519Konular
981,221Mesajlar
31,082Kullanıcılar
shira2Son üye
Üst Alt