Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

FM 2009 "Mode not supported" sorunu.Lütfen yardım.

FM 2009 "Mode not supported" sorunu.Lütfen yardım.
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben büyük bir FM tutkunuyum
Son çıkan FM serilerini yüklediğim gibi FM 09u da bilgisayarıma yükledimOyun tıkır tıkır çalışıyor fakat oyuna girdiğim zaman ekranın ortasında Mode not supportedmesajı çıkıyor ve hiç kalkmıyorYardımlarınızı bekliyorumŞimdiden teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar bizim pcye 34 gün önce format attımSonrasında pes2010'u yükledimOyuna giriyorumEn fazla 3 maç yapıyorum 3 maçın ortalarında ilk önce oyun yavaşlıyor ardından birdenbire hızlı sarıyor ve en sonunda yeşil bir ekran çıkıyor ve bilgisayar donuyorTek çaresi yeniden başlatmakBir türlü çözüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Football Manager’ın vakit ve yeri bükme gücüne sahip bir imal olduğunu tüm tutkunları bilir. Eh hal bu türlü olunca da bu kadar vakit verdiğiniz bir oyunda başarılı olmak istiyorsunuz natürel. Haftaları, yılları tüketen bu bağımlılık topunda muvaffakiyete giden uygun yol ise genç, gelişime açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
FM 19 Football Manager 2019, Sports Interactive tarafından geliştirilen ve 2018 yılında Microsoft Windows, macOS ve Nintendo Switch için dünya çapında piyasaya sürülen Sega tarafından yayınlanan bir futbol yönetimi simülasyon video oyunudur. FM19, Football Manager serisine benzer bir oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Yaz insanı, kış insanı, su şişesi insanı gibi kalıplarla kendimizi darladığımız zamanlarda benim safım her zaman kıştan yana olmuştur. Çünkü güz-kış geçişinde yeni menajerlik oyunu çıkar ve dışarıda hava kapalıyken ekran başında kariyerler mütemadiyen yaz döneminde başlar. Yeni oyunun ilk yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt