Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

FN Tuşu her zaman aktif!

FN Tuşu her zaman aktif!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce aldığım Lenovo Z5070 bilgisayarımın F1F12 arasındaki tuşları FN tuşu basılıymış gibi tepki vermesi sorununun çözümünü her yerde aradım fakat bulamadım BIOS tuşu olmadığını Lenovo'nun kendi sitesinden indirdiğim BIOS güncellemesini yüklediğimde farkettim Her türlü çözümü denedim Bilgisayar açılırken FN+F2 olsun, FN+F12 olsun, ESC olsun, FN basmadan F2 veya aynı şekilde F12 olsun Hiç biri çalışmıyor Güç girişinin yanındaki ufak tuşa bastığımda ise Sistem geri yükleme kısmı açılıyor Yardımcı olabilir misiniz lütfen

Bilgisayarımın özellikleri:
Bilgisayar Tipi Notebook
Marka :Lenovo
İşlemci Tipi: Intel Core i7
İşlemci: i74510u
Sistem Belleği: 8 GB
İşlemci Hız Aralığı: 21 GHz Turbo Boost ile 31 GHz'ye kadar
İşletim Sistemi: Windows 81
Ekran Boyutu: 156
Sabit Disk Kapasitesi: 1 TB
Ekran belleği: 4GB

Similar threads

Günümüzde Laptop, oldukça geniş kullanıcı ağına sahip durumda. Laptop kullanımının bu kadar yoğun şekilde olması, sık arıza haberlerinin gelmesine de neden oluyor. Arıza gösteren bir Laptop’ un sağlıklı çalışması için mutlaka format atılması gerekiyor. Bu yazımızda Laptop’ a nasıl format...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Bilgisayarda BIOS’u açmak için bir çok yol vardır. Bilgisayar açılırken basir bir tuşa basma ile BIOS’a geçiş yapabilirsiniz. Daha yeni UEFI BIOS ile birlikte gelen bir bilgisayara sahipseniz, BIOS’a daha kolay bir şekilde girebilirsiniz. BİOS’a girmenin marka modele göre farklı tuşlarla giriş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
BIOS, temel olarak bilgisayarınızın güç düğmesine her bastığınızda sistemi hazır hale getirmek üzere devreye giren birinci yazılımdır. Başlangıç etabında tüm donanımlarınızı test eder ve işletim sistemiyle birlikte sisteminizi hazır hale getirir. Firmware güncellemesi, bir ayar değişikliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Windows XP Format Atma Bilgisayara Format Nasıl Atılır Peyderpey Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını aşağıdaki resim ve açıklamalardan görelim; Windows XP CDROM'unu takın ve bilgisayarınızın güç düğmesine dokunun Bilgisayar açılırken çıkan ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Windows 10 nasıl kurulur ve yüklenir? sorusunun karşılığı, bilgisayarına bu sistemi kurmak isteyen bilgisayar kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Bilgisayarların çok yavaşlaması ve performansının düşmesiyle birlikte formata duyulan gereksinim artar. Masaüstü ve dizüstü bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt