Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fn tuşu

Fn tuşu
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dell studio 1558 laptop'um var Fn tuşu f1 f2 aktif etmek için kullanılıyor fn'in sürekli aktif olmasını istiyorum bazı oyunlarda f1 f2 sureklı degısmem gerekıyor ve ınternette aradım bulamadım yardımcı olabılıcek bırı varsa lutfen anlatsın

Similar threads

Merhaba arkadaşlar 2 gün önce aldığım Lenovo Z5070 bilgisayarımın F1F12 arasındaki tuşları FN tuşu basılıymış gibi tepki vermesi sorununun çözümünü her yerde aradım fakat bulamadım BIOS tuşu olmadığını Lenovo'nun kendi sitesinden indirdiğim BIOS güncellemesini yüklediğimde farkettim Her türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Bilgisayarda BIOS’u açmak için bir çok yol vardır. Bilgisayar açılırken basir bir tuşa basma ile BIOS’a geçiş yapabilirsiniz. Daha yeni UEFI BIOS ile birlikte gelen bir bilgisayara sahipseniz, BIOS’a daha kolay bir şekilde girebilirsiniz. BİOS’a girmenin marka modele göre farklı tuşlarla giriş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
BIOS, temel olarak bilgisayarınızın güç düğmesine her bastığınızda sistemi hazır hale getirmek üzere devreye giren birinci yazılımdır. Başlangıç etabında tüm donanımlarınızı test eder ve işletim sistemiyle birlikte sisteminizi hazır hale getirir. Firmware güncellemesi, bir ayar değişikliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt