fndık soslu et bohçası Malzemeler 12 kg bonfile 200 gr dana jambon 300 gr mantar 4 yemek kasigi dövülmüs ceviz 50 gr kasar peyniri rendesi 2 yemek yemek kasigi tereyagi 1 adet sogan 3 dis sarimsak Tuzlu 1 kase yogurt Marinat için: 1 adet büyük sogan, zeytinyagi, tuzlu Sos için: id 1 adet sogan, 2 dis sarimsak, 1 adet büyük domates, 30 gr findik, tuz, karabiber Yapilis Tarifi Bonfileleri en ince ayrıntısına kadar döverek inceltin Sogani rendeleyip suyunu sikin Biraz zeytinyagi ve tuzla karistirip etleri bekletin 1 adet sogan ve 3 dis sarimsagi 2 kasik tereyaginda kavurun, tuzunu katip temizlenmis ve yikanmis mantarlari ayrıntılarıyla dograyip ilave edin Suyunu salip her tarafta çekene kadar pisirin Jambonlari ufak dograyip, karisima ekleyin, dövülmüs cevizi ekleyin Soguyunca kasar rendesini ek edin Bonfileleri 4 küçük kasenin içine, kenarlari sarkacak sekilde yerlestirin Hazirladiginiz harci dörde bölün ve kaselerin içine doldurun Sarkan etleri üzerine sarin Folyo ile kapatip, 180 derecede isitilmis firinda 30 dakika pisirin Sos için: 1 yemek yemek kasigi tereyaginda ufak dogrnmis sogan ve sarimsaklari kavurun, tuzunu atin Domateslerin kabuklarini soyup, çekirdeklerini çikarin ve küçük dograyin Findiklari firinda azıcık pembelestirip sosa katin Pisen etin suyundan da ek edip biraz pisirin Servis tabagina eti koyup üzerine sosu dökün Yaninda yogurt ile servis yapin