Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

fndık soslu et bohçası

fndık soslu et bohçası
0
62

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
fndık soslu et bohçası Malzemeler 12 kg bonfile 200 gr dana jambon 300 gr mantar 4 yemek kasigi dövülmüs ceviz 50 gr kasar peyniri rendesi 2 yemek yemek kasigi tereyagi 1 adet sogan 3 dis sarimsak Tuzlu 1 kase yogurt Marinat için: 1 adet büyük sogan, zeytinyagi, tuzlu Sos için: id 1 adet sogan, 2 dis sarimsak, 1 adet büyük domates, 30 gr findik, tuz, karabiber Yapilis Tarifi Bonfileleri en ince ayrıntısına kadar döverek inceltin Sogani rendeleyip suyunu sikin Biraz zeytinyagi ve tuzla karistirip etleri bekletin 1 adet sogan ve 3 dis sarimsagi 2 kasik tereyaginda kavurun, tuzunu katip temizlenmis ve yikanmis mantarlari ayrıntılarıyla dograyip ilave edin Suyunu salip her tarafta çekene kadar pisirin Jambonlari ufak dograyip, karisima ekleyin, dövülmüs cevizi ekleyin Soguyunca kasar rendesini ek edin Bonfileleri 4 küçük kasenin içine, kenarlari sarkacak sekilde yerlestirin Hazirladiginiz harci dörde bölün ve kaselerin içine doldurun Sarkan etleri üzerine sarin Folyo ile kapatip, 180 derecede isitilmis firinda 30 dakika pisirin Sos için: 1 yemek yemek kasigi tereyaginda ufak dogrnmis sogan ve sarimsaklari kavurun, tuzunu atin Domateslerin kabuklarini soyup, çekirdeklerini çikarin ve küçük dograyin Findiklari firinda azıcık pembelestirip sosa katin Pisen etin suyundan da ek edip biraz pisirin Servis tabagina eti koyup üzerine sosu dökün Yaninda yogurt ile servis yapin  
 
858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt