iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
4500 grlevrek
1 adet limonun suyu
150 gr tereyagi
4 adet sogan
4 dis sarimsak
4 adet havuc
Karabiber
Tuz
Hazirlanisi :
Tüm baliklari iyice akan suyun altinda yikayin
Aliminyum folyoyu baliklarin üzerlerini kapatacak kadar kesin ve folyolarin icine 10 gr tereyag koyun ve tuz ile karabiberini ekleyin
Folyonun icine dereotu, maydanoz ve kücük kücük kesilmis havuclari ve baliklari da koyduktan sonra kenarlarini iyice kapatip 812 dakika pisirin
4500 grlevrek
1 adet limonun suyu
150 gr tereyagi
4 adet sogan
4 dis sarimsak
4 adet havuc
Karabiber
Tuz
Hazirlanisi :
Tüm baliklari iyice akan suyun altinda yikayin
Aliminyum folyoyu baliklarin üzerlerini kapatacak kadar kesin ve folyolarin icine 10 gr tereyag koyun ve tuz ile karabiberini ekleyin
Folyonun icine dereotu, maydanoz ve kücük kücük kesilmis havuclari ve baliklari da koyduktan sonra kenarlarini iyice kapatip 812 dakika pisirin