Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Football Manager 2020'den İlk Fragman Geldi

Football Manager 2020'den İlk Fragman Geldi
0
105

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

Futbol tutkunlarının vazgeçilmezi olan FMr serisinin yeni oyunu Football Manager 2020 Kasım ayında bizlerle olacak. Adım adım çıkış tarihine yaklaştığımız oyunun birinci tanıtım fragmanı da paylaşıldı.

Fragmanın içerisinde pek çok hudutlu taraftarı izleme talihimiz oluyor. Ekibin teknik yöneticisinden çok daha uygun şeyler yapabileceğini düşünen bu taraftarların arasında bir de Türk bulunuyor. Tadı damağımızda kalan bu sefalı fragman "herkesin bir fikri var. Siz de fikrinizi söyleyin." sloganı ile son buluyor.

FM serisini yakından takip edenler biliyor olsa da oyunun çoklukla kasım ayının birinci iki haftasında çıkış yaptığını belirtelim. Örneğin FM 18 10 Kasım'da, FM 19 ise 2 Kasım'da piyasaya çıkmıştı. Oyunun beta sürümü ise ekim ayının sonlarına gerçek açılabileceği düşünülüyor.

• Fifa 20'de Bizi Bekleyen Değişiklikler Neler?
Sports Interactive'in sitesindeki haberlere nazaran Eylül ayının sonlarına yanlışsız FM 2020 hakkındaki birinci detayları öğrenme fırsatı bulacağız. Resmi Steam sahifesinden ön sipariş verebileceğiniz oyun, 161.10 TL'ye satışta. Oyunu ön sipariş verdiğiniz takdirde bu beta sürecinden de yararlanabileceksiniz.

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt