Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ford Otosan yeniden üretime ara vereceğini açıkladı

Ford Otosan yeniden üretime ara vereceğini açıkladı
0
76

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
Otomotiv%2DSektoru%2Danalizi%2DFord%2DOtosan%2Din%2Dihracat%2Dhacmi%2D%2D227568%2D20191115145926%2Ejpg

Koronavirüs nedeniyle ülkemizdeki fabrikalarında üretime ara vermek zorunda kalan, ancak daha sonra yeniden fabrikalarını açan otomobil üreticileri, ağustos ayında yeni bir ara daha vermeye hazırlanıyor.

Türkiye'de otomotiv fabrikalarında ağustos ayından itibaren kapasitelerin yüzde 100'e ulaşması beklenirken, yaz aylarındaki planlı üretim araları devreye girecek.ÜRETİME ARA VERECEK

Ford Otosan'dan KAP'a yapılan açıklamada, Gölcük fabrikasında 30 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında, Yeniköy ve Eskişehir fabrikalarında da 30 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında üretime ara verileceği kaydedildi.

HYUNDAI ÜRETİME DEVAM EDECEK

Ağustos ayında üretime tek devam edecek otomobil üreticisi ise Hyundai olacak. Hyundai Genel Müdürü Murat Berkel, yeni i20 üretiminin devreye girmesinden dolayı bu yıl ağustos ayında rutin bakım arası verilmeyeceğini açıkladı.

Similar threads

Türkiye otomotiv endüstrisinde tatil bitti. Temmuz sonu itibariyle yıllık müsaadeye çıkan ana endüstride 50 bin, yan endüstride ise yaklaşık 200 bin kişi iş başı yaptı.  Ford Otosan, Honda, Oyak Renault, Toyota ve Karsan'da üretim 15-20 gün ortadan sonra tekrar başladı. Otomotiv ana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Türkiye otomotiv sanayisinde üretim koronavirüs nedeniyle tamamen durdu. Otomotiv Sanayi Derneği'ne (OSD) üye Ford Otosan, Toyota, Honda, Mercedes-Benz, MAN, Türk Traktör, Otokar, Oyak Renault, Hyundai Assan, Karsan, Anadolu Isuzu üretimi durdurdu. Tofaş ise üretim hızını yavaşlattı. Ford...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Türk otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile ilgili çalışanlarının sağlığına yönelik tedbirler kapsamında Sakarya’da bulunan fabrikada üretim faaliyetini 21 Mart-5 Nisan tarihleri arası durdurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Türk otomotiv sanayisinin ocak-eylül dönemindeki dış satışlarının yüzde 40'ını Kocaeli'deki fabrikalarda üretilen araçlar oluşturdu. Ford Otosan, Hyundai Assan, Honda Türkiye ve Anadolu Isuzu gibi üreticilerin yanı sıra lastik sanayi, kord bezi, çelikord, plastik, kauçuk ve boya endüstrisiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Tofaş ile Ford, KAP'a yaptıkları duyuruda Türkiye'deki üretimlerine orta vereceklerini duyurdu. İki büyük marka da sebebin çip krizi olmadığını söyledi. Tofaş yıllık müsaade ve planlı bakım kapsamında Ağustos'ta iki hafta mühletle üretimi durduracak. Ford Otosan ise yıllık müsaade kapsamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,346Kullanıcılar
turkmenistanSon üye
Üst Alt