Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ford racing off road siyah ekran sorunu

ford racing off road siyah ekran sorunu
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben ford racing off road oyunu yükledimoyunu bastığımda siyah ekran geliyoröyle kalıyorçözünürlüğü düşürdüm,biti düşürdüm,yeni c r a c k yaptım bir türlü olmadıne yapabilirim lütfen yardım edin

Similar threads

yarDIm edin arkadaşlar lütfen gına geldi artık aylardır oyun bilgisayarda bir türlü sorunu çözmüş değilim ekran kartı intel ghrapics family 1 gb , ram 6 gb , windows 7 ultimate yardım edin oyun açılırken rebellion sponsor reklamı geliyor veee tak siyah ekran ve oyun kapanıyor settingsini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar oyunu yükledim ***** filan her türlü gerekeni yaptım ama oyuna tıkladımmı Wrong disc inserted Please insert the CDDVD diye bir hata veriyor ve diğer sembole tıkladığımda siyah ekran geliyor oyuna girermiş gibi oluyor sonra atıyor bunu nasıl yapabilirim lütfen yardım +rep veririm
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Yarış oyunlarını seven oyun tutkunları, bir süredir Microsoft'a kulak kesilmiş durumda. Zira şirket, bir süredir popüler yarış oyunu Forza Horizon efsanesinin en yeni oyunu Forza Horizon 5 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncuları bu kez Meksika'ya götürecek oyunla ilgili paylaşılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
İyi Günler Tüm Forumtr Üyeleri Benim Assasin's Creed İle Sorunum Var Paylaşsam yardımcı olan arkadaşlarım Olur Diye Düşündüm Bazıları Alay Ediyorda C R A C Kleri Yapamadım Galiba Oyunu Açıyorum Ses Var Görüntü Siyah Bi Ekran Duruyor Ardına Beyaz Geliyor Sonra Tekrar Siyah Bende Mi Sorun Var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Öncelikle merhaba arkadaşlarGeçen gün indirdiğim lord of the rings conquest oyunununda yaygın bir sorunla karşılaşdımİnternetten yerli forumlardan yabancı forumlardan araştırdımVe benimle birlikte bir sürü kişinin de aynı sorunu olduğunu gördümPeki sorun neydiOyunu açarken girişde karşımıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,103Kullanıcılar
bixiciSon üye
Üst Alt