Format atmadan key değiştirme
Format atmadan key değiştirme nasıl olur ?
Başlatcalıştırregeditok
regedite girdikten sonra adım adım dediğim yerlere giriniz:
HKEYLOCALMACHINESoftwareMicrosoftWindows NTCurrent VersionWPAEvents
WPAEvents ın sol tarafda cıkan yerde OOBETimer die bir dosya olucak ona sağ tıkla değiştir de ve oradaki karakterlerden en az birini yada isterseniz hepsini değiştirtamamdiyip oradan cıkın
Calıştır butonuna tekrar gir bunu yazın ve tamam diyin:
%systemroot%system32oobemsoobeexe a
şimdi etkinleştirme penceresi gelicektir ordan internetten etkinleştir yerini secin ve serail gercek olmadığı icin sizden orjinal serial i istiyicektirbu şekilde serial i değişip orjinal hale getirebilirsinVeya serialiniz orjinalse bu işlemi yapmanıza gerek yok
Format atmadan key değiştirme nasıl olur ?
Başlatcalıştırregeditok
regedite girdikten sonra adım adım dediğim yerlere giriniz:
HKEYLOCALMACHINESoftwareMicrosoftWindows NTCurrent VersionWPAEvents
WPAEvents ın sol tarafda cıkan yerde OOBETimer die bir dosya olucak ona sağ tıkla değiştir de ve oradaki karakterlerden en az birini yada isterseniz hepsini değiştirtamamdiyip oradan cıkın
Calıştır butonuna tekrar gir bunu yazın ve tamam diyin:
%systemroot%system32oobemsoobeexe a
şimdi etkinleştirme penceresi gelicektir ordan internetten etkinleştir yerini secin ve serail gercek olmadığı icin sizden orjinal serial i istiyicektirbu şekilde serial i değişip orjinal hale getirebilirsinVeya serialiniz orjinalse bu işlemi yapmanıza gerek yok
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.