Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

format attım ama driver sorunum var

format attım ama driver sorunum var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar kolay gelsin az önce masa üstü pc ye format attım fakat driverlarda sorun yaşıyorum driverları bulamadım eversti kurdum ama verdiği driverları internetten arayıp pcye kuramıyorum yardım edermisniz her türlü bilgiyi verebilirim

cpu türü : intel pent4 650
bios türü : award ( 11 30 06 )
görüntü birimi : intel gma 950

lütfen yrdım edermisinizacil tarafından

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt