Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Formattan sonra bilgisayarım cok yavaşladı

Formattan sonra bilgisayarım cok yavaşladı
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
SORUN:
3 gun once bilgisayarıma format atmam gerekti Ondan sonra ise her şeyi yeniden yukledim Ancak Başlat menusunun eskisinden cok daha yavaş acıldığını fark ettim Arkadaşlarım Registry'den bir şeyler yapmamı soylediler, Acaba bu yavaşlığın formatla bir ilgisi var mıdır?

COZUM:
Windows baştan kurulunca menuleri hızlı acma seceneği kapanmış olabilir Bu problemi gidermek ve menulerin hızlı acılmasını sağlamak icin aşağıdaki adımları takipediniz:
1BAŞLAT menusunden CALIŞTIR komutunu calıştırın
2 Ekrana gelecek olan diyalog kutusu icerisinde REGEDIT yazıp ENTER tuşuna basın
3 Sol taraftaki klasor yapısını takip ederek HKEYCURRENTUSER\Control Panel\Desktop bolumune gelin
4 Sağ panelde MenuShowDelay seceneğini goreceksiniz Uzerine cift tıklayın ve değerini 0 yapın
5 Tamam'a tıklayın ve Registry editorunu kapatın Windows 98'i acıp kapadığınızda alt menulerin acılması icin gereken zamanın kısaldığını goreceksiniz