Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Formula 1 İtalya Grand Prix'inde kazanan Max Verstappen

Formula 1 İtalya Grand Prix'inde kazanan Max Verstappen
0
131

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Formula 1'de dönemin 16. yarışı İtalya GP'sini yarışa 7. sırada başlayan Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.

Verstappen haftaya şampiyonluğu ilan edebilir

Hollandalı pilot, 16. yarışta dönemin 11. galibiyetini aldı. En yakın rakibi Leclerc ile 116 puan fark yakalayan Max Verstappen, bir sonraki yarışta farkın 138 olması halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Ferrari'den Charles Leclerc ikinci, Mercedes'ten George Russell ise 3. sırada bitirdi. Ricciardo, Stroll, Alonso ve Vettel ise yarışı tamamlayamadı.

verstappen_500.jpeg

De Vries birinci yarışına çıktı

Nyck De Vries, mesleğinin birinci Formula 1 yarışını 9. sırada tamamladı. Nyck de Vries, tek bir yarışla şampiyonada Nicholas Latifi'yi geçmeyi başardı.

f1_4691.jpeg

"Sonunda burada podyuma çıktım"

Yarış sonunda Max Verstappen, "Harika bir yarış çıkardık. Her lastik setinde çok süratliydik. Güvenlik aracından evvel farkı denetim ettik. Start çok düzgündü, kendi ritmimi bulup 2. sıraya çıktım. Araba sürmek çok keyifliydi, bizim için mükemmel bir gün. Sonunda burada podyuma çıktım." tabirlerini kullandı.

verstappen_5642.jpeg

Similar threads

Sezonun 16. çabası, Monza kentiyle tıpkı ismi taşıyan 5,7 kilometrelik pistte, 53 çeşit üzerinden yapıldı. Pole durumundaki Ferrari şoförü Charles Leclerc, startta liderliğini korudu. Yarışa 7. cepten başlayan şampiyona önderi Max Verstappen ise 5. tıpta 2'nciliğe yükseldi. İlk sıradaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Sezonun 14. çabası, Liege eyaletindeki Stavelot kasabasında bulunan 7 kilometrelik Spa-Francorchamps Pisti'nde, 44 tıp üzerinden yapıldı. Yarışa 14. sıradan başlayan Red Bull şoförü Max Verstappen, 2. tıpta piste giren güvenlik aracının da yardımıyla 18. tıpta liderliği Carlos Sainz'dan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Ferrari ekibinin Monakolu pilotu Charles Leclerc, Formula 1 İtalya Grand Prix'sinde pole durumuna sahip oldu. Leclerc, İtalya'nın Monza kenti yakınlarında bulunan 5,7 kilometrelik Autodromo Nazionale Monza pistinde düzenlenecek yarışın sıralama tiplerinde 1 dakika 20.161 saniyelik derecesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Formula 1 İtalya Grand Prix’sinde Lewis Hamilton, Max Verstappen, Sergio Perez, Carlos Seinz, Valtteri Bottas ve Yuki Tsunoda, grid cezası aldıkları için pazar günkü yarışa art sıralardan başlayacak. Mercedes’in 7 defa dünya şampiyonu İngiliz pilotu Lewis Hamilton’ın güç ünitesinde yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Formula 1'de dönemin ikinci yarışında galibiyet bayrağını göğüsleyen son dünya şampiyonu Max Verstappen oldu. Ferrari'den Charles Leclerc'ın 2. olduğu yarışta öbür Ferrari pilotu Carlos Sainz podyumun son basamağını tamamladı. Formula 1'de dönemin birinci Grand Prix'inde Ferrari'nin genç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt