Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fortnite'a Giriş Yapma Sırası Will Smith'e Geldi

Fortnite'a Giriş Yapma Sırası Will Smith'e Geldi
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
content_612f5cc8ba7cc_72680.jpg

Popüler kültürün mihenk taşı haline gelen Fortnite, yeni karakterler ile dünyasını genişletmeye devam ediyor. Daha önce Marvel dünyasını, önemli futbolcuları ve şarkıcıları oyuna ekleyen Epic Games, şimdi de ünlü Hollywood yıldızı Will Smith'i satın alınabilir bir kostüm haline getirecek.

Aslında bu direkt olarak Will Smith'in kendisi değil. Alacağınız kostüm daha ziyade Bad Boys karakteri Mike Lowery'ye ait olacak. Fakat takdir edersiniz ki Bad Boys da popüler kültürün önemli parçalarından biri haline geldi yıllar içerisinde. Hatta filmin Michael Bay'i dünyaya tanıttığını bile söylemek mümkün.

Şimdilik kostüm hakkında bildiğimiz şeyler bunlar. Fakat yakın zaman içerisinde mutlaka daha fazlasını öğrenebileceğiz.

Similar threads

Fortnite'ın yeni kostümlerinin ardı arkası kesilmiyor. Henüz geçtiğimiz günlerde Will Smith'in ikonik Bad Boys karakterini oyuna ekleyen Epic Games, şimdi de gözlerini arka bahçelerine dönen Marvel dünyasına çevirdi. Sıra, henüz yeni vizyona giren Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Ünlü Amerikalı aktör Will Smith, Fortnite dünyasına adım atmaya hazırlanıyor. Birçok ünlü kişiyi evrenine ekleyen Fortnite, yeni ünlüsü ile birlikte oyuncuları oyuna çekmeyi hedefliyor. Fortnite, ünlüleri evrenine dahil ediyor. Eski popülerliğine ulaşamayan Fortnite, yeni güncellemeler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Dünyada güzel ve el değmemiş olan her türlü popüler kültür ikonuna bir şekilde uzanmayı başaran Fortnite, The Walking Dead ortaklığına Rick Grimes kostümü ile devam ediyor. Daha önce Daryl ve Michonne'u oyuna ekleyen Epic Games, bu kez dizinin ana karakterini oyuncuların beğenisine sunacak. Şu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Popüler kültürün efsanevi isimlerinden biri olan Space Jam, başrolünde LeBron James'in bulunduğu yeni filmi ile geri dönüyor. Dünya çapında çeşitli etkinliklere sahne olan yeni filmin kendi oyununun oynanış görüntülerini de daha önce sizlerle paylaşmıştık. Fakat böyle fırsatları asla kaçırmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Popüler kültüre dair her şeyi sorunsuz bir şekilde içine çekmeyi başaran bir elektrikli süpürge olan Fortnite, Marvel ile yaptığı anlaşmanın yeni bölümünde karşımıza Avengers'ın karizmatik lideri Nick Fury'yi getirecek. MCU dünyasından yola çıkılarak tasarlanan Fury, tüm karizmasıyla Fortnite...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt