Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Forum mafyası:)

Forum mafyası:)
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Forum mafyası A : Mesaj hazır mı? B : Hazır konu hazırlanmış mı? A : Hazır mesajı görelim B : Olmaz önce konuyu görelim A : yarısı hemen yarısı meslek bittikten daha sonra A : Adamların bölümüme girmişler B : Senin adamların da bölümümde konu açmışlar A : Hakaret ve flooda rasladım Bekir! bir daha olmasın mekanımda B : Eksi reple şaka olmaz Nazmi abi şeytan doldurur A : Bu son mesajım bu işleri bırakacağım lale banlansam da beni sevecek misin B : Muraat lütfen yapma, banlanmanı istemiyorum, kaçalım buralardan A : Olmaz Lale bir defa battık bu pisliğe, cevap vermedi sustu dedirtmem kendime B : Murat haaayırr A : Admini bugüne kadar gören olmadı, idare odasından çıkmıyor B : Biz sızalım abi oraya A : Olmaz Selim ellerindeki silah çok tehlikeli B : Bişey olmaz abi daha önce vuruldum, bir hafta sonra iyileştim B : Gülünç yazılar bölümünde yapmışsın ''B'' A : Abi valla diğer forumdan zorladılar Üyeliğin elimizde banlarız dediler B : Al bu mesajı diğer foruma seçme parça yap bir daha seni burada online görmeyeceğim anlaşıldı mı!! A : şş bilader hayırdır B : Reklam yapacaktım da A : Gel bakim buraya sen gel hele gel B : Abi banı burnuma içten alıkoyma ehehe abi gözünü seveyim bitmiş gidiyorum A : Kimin adamısın lan sen B : Bağlı forumdan gönderttiler beni A : Al bu mesajı, diğer foruma 5er tane yolla Bundan sonra sen onların değil bizim adamımızsın A: Süleyman siz topice arka kapıdan girinBiz Kemal'le ön kapıdan dalacağız B: Tamamlanmış Sedat abi A: Aman dikkat et rengini belirli etme B: Cilalı abi içeriye mavi olarak giricem A: Abi Kırmızılar peşimizde saklanıcak bir yer bulmalıyız B: Geyik bölümü var orda bizi bulamazlar ortalık yatışana dek bir süre orada takılırız A: TamamlanmışRepler sende değilmi B: Bende abi çantanın içinde A: Selim abi şu topicin kilidini açabilirmisin? B: Ayıb ettin Osman kilitaçar Selim derler bu alemde bana A: Yeniden seni bayanlara özel bölümünün civarda gezerken görürsem bacaklarını kırarım ulann! B: Abi orada senin manitanın olduğunu vallaha bilmiyordum A: Hatalı yaptın RamazanHatalı! B: Abi yapma dur A: Sökül repleri B: Siz kimsiniz A: Biz Kurt'un adamlarıyız bundan sonradan buranın haracını biz kesicez çıkar dedik B: EyvaahhCilalı abi başım üstüneBuyur A : Yöneticiyi ayarladın mı evlat? B : Ayarladım Necdet baba, 9 mesajı görmezden gelecekler, 2 repe tav oldular A : Aha geliyor, kaç B : Dur abi reklamları düşürdüm A : Bırak lan reklamı manyak mısın A: Kaçmayın huleyyn B : Yakalandım abi beni bırak git ühühü abi valla beni zor kullanarak aza yaptılar alıntıdır  

858,496Konular
982,175Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt