forum modeli değişse? selammforummodelidegisse5c5591a0cad64alt bi önerim olacak bilmem yönetim ne der?? kendimce forumun ve sitenin görünüşü ve kullanımı değişmeli diyorum, bilmem ne dek birey bana yargı verir? cilalı ola ki birçok foruma benzememek için bu şekilde olmuş olabilir, fakat ben mesela yararlı linklerkısmına basıyorum altta kademeler açılıyor ya kendimce o daha da düzeltilebilir, yani kendimce eskisi gibi olsa çok iyi olur bilmem diğerleri ne düşünüyor? en azından forum fazla renkli, forum yazı stili ince, tahoma veya verdana kullanılsa daha iyi ne biliyim yani, forum azıcık değişse keşke? atıyorum, altta bir link var yani olur ya anlatamadım link veriyorum, onun gibi olsa daha sade ve şık renkler kullanılsa, daha cezbedici olur bence şayet çok herzamanki olur fakat böyle daha elverişli gibime geliyor, ne dersiniz? diğer taraftan şu google reklamlarının yanına meydana çıkan cinsel içerikli konu reklamları var, niçin kesintisiz o konular var anlamış değilim, ya resimsiz olsun veya olmasın, aynı konuları görmekten fenalık geldi ayrıca seçenekler kısmında abonelik, printer ve nasihat ikonları var yalnızca isimleri yazmıyor