Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Foruma giremeyenlerin diyalogu

Foruma giremeyenlerin diyalogu
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Foruma giremeyenlerin diyalogu abi foruma 2 gündür giremiyorum sen daha dün tescil oldun salak abi forum bana uzun zamandırr girmiyoo biliyomusuun a aa forummu sana senmi foruma girmiyosunn abi adsl parasını vermedimm forum bana girmiıoo ya sen foruma gircen forum sana deillll abi pardon yaa forumm sana çok hayran oldumm müsaitsenn sana girebilirmiyim ya iki gündür foruma giremiyorum i gün de girmeyiver nerden öğreniyosun oğlum bunları bilmemki iki gündür foruma giremiyorum ya sıyıracam +neyi sıyıracan kafayı lan hıyar sen ne sandın +hiiiç iki gündür foruma giremiyorum ya +seni banladılar oğlum haberin değil mu hadi lem iki gündür foruma giremiyorum +olabilir kendini pataklamanı gerektirmez bu ıyh iki gündür foruma giremiyorum baba ya +niçin fakat acep lan baba tekrar mi bilgisayarın güvenliğiyle oynadın en sadece bakmştım foruma giremiyorum iki gündür iz de iki gündür bu forum niye bu değin terbiyeli diyoduk ivedi sie sevgius  

Similar threads

Foruma Giremiyorum ya iki gündür foruma giremiyorum ! i gün de girmeyiver nerden öğreniyosun oğlum bunları bilmemki iki gündür foruma giremiyorum ya sıyıracam ! +neyi sıyıracan kafayı lan hıyar sen ne sandın +hiiiç iki gündür foruma giremiyorum ya +seni banladılar oğlum haberin değil mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
iki kızın forum muhabbeti kız1:ya foruma geldiğimden beri bana asılıyo aslında pekde tipim değil lakin bilmiyorum yaa kız2:kimmiş kız söyle bakim kız1:ya * kız2:aaa kız çok karizmatik bi avatarı var hem ilerde mod olcek diyolar walla bence kaçırma kızım nerden bulcan böylesini kız1:ya pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
2 kızın forum muhabbeti kız1:ya foruma geldiğimden beri bana asılıyo gerçekte pekde tipim değil lakin bilmiyorum yaa kız2:kimmiş kız söyle bakim kız1:ya * kız2:aaa kız fazla karizmatik bi avatarı var keza ilerde mod olcek diyolar walla bence kaçırma kızım nerden bulcan böylesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Anneye forum anlatma ne bu? forum anne +noluyor burda? yazı yazıyosun işte işte +öss'yi kazandırıyor mu hiç olmazsa? değil +çat (pc fişi bi hışımla çekilir) yürü deneme çöz! kimle konuşuyorsun? + kimseyleee foruma yazı yazıyorum hııı e sadece sen mi yazıyorsun onlar sana yazmıyor mu +...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
işallah bizim forumda olmaz hahahahah işallah bizim forumda olmazisallahbizimforumdaolmazhahahahah5c562c453adf9gifalt hahaha hahaha hahahahah imdi forumda iki kız çekiştiriyorlar,, kız1:ya foruma geldiğimden bana asılıyo fiilen pekde tipim değil ama bilmiyorum yaa kız2:kimmiş kız söyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt