Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

foruma uye secme sınavı:D:D:D

foruma uye secme sınavı:D:D:D
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
foruma uye secme sınavı:D:D:D Soru1) Aşağıdaki pmlerden hangisi admine gönderilmemelidir ? A)baba bu 100 msj olayında bana bi torpil geçseniz B )X adlı aza bana pmden küfür etti,bende ona küfür ettim bide siz ağzının payını verseniz C)Baba bana tesekkur etsene ya hiç tesekkurum değil D)nereye msj yazacam acaba E)adminin işi vardır hiç biri soru2)Aşağıdaki topic başlıklardan hangisi doğrudur? A)frikik frikik frikik B)nerde o eski güzeller C)rapide sonunda çözüm buldum,rapidde çalışan amcaoğlu var isteyen bana pm atsın D)şok bush Müslüman olmuş soru3)yanlışlıkla aynı mesajı 2 kere gönderen ve yanlışlıkla gönderdiğini fark eden aza ne yapmalıdır? A)başka bir mesaj daha atıp aaaa yanlışlıkla oldu yazmalıdırB)mesajı editleyip silinesidir yazıp raporlamalıdır C)olduğu gibi bırakıp yoluna devam etmelidir D)bundan sonraki tüm postlarına ben flood yaptım Allah başkasına yaptırmasınyazmalıdır soru4)hakkında kotu bi yorum yapılan aza aşağidakilerden hangisini yapmalıdır? A)kendisine bu yoruma yapana oda aynı sekılde karsılık vermelıdır B)kendisine kotu açıklama yapana pm atıp sövmelidir C)neden bu kotu yorumu aldığına dikkat edip bir daha benzer hatayı yapmamalıdır D)forumdaki herkese kotu açıklama yapıp bana da vermişlerdi bana ne demelidir soru5)Aşağıdaki sebeplerden hangisi ile teşekkur edilmez ? A)bana tesekkur etmezsen bende sana etmem B)canım kardeşime tesekkur etmıcemde kime edıcem C)fazla güzelsin D)tümü soru6)Forumda defalarca en iyi user seçilen üyeye ne ödül verilmektedir? A)Adminlik B )pırlanta üyelik 1549152458 1549152458 forumauyesecmesinaviddd5c5630cf729d6forumauyesecmesinaviddd5c5630cf729d6 http:wwwmevsimsizkarcomimagessmiliesbiggringif C)admin ile başbaşa yemek yemek D)Idareci olma hakkı soru7)Konu açmadan ilk olarak olarak ne yapılmalıdır? A)Allah'ım inşallah bu konuyu daha önce kimse açmamıştır inşallah diye dua edilmelidir B)Bu konuyu benden önce açan varsa ben onun ta 7 ceddine die başlayan küfürler sallamalıdır C)arama yapılmalıdır D)amaan arasam ne olacak verildiyse modun biri zaten siler diye düşünülüp kutup açılmalıdır soru8)Forumda bir üye ile bi konu hakkında farklı fikir ne yapılmalıdır? A)diğer üyeyi gördüğün her topicte ona saldırmalı söz çarpmalıdır B)hemencecik kötu açıklama yapmalı ve arkadaslarıda sövmeleri ıcın tahrık etmek C)demokraaasi var memlekette deyip yola dewam edilmeli D)forumdan ayrılmalı yeniden foruma bile girilmemelidir soru9)komik bir yazıyı okuduktan daha sonra aşağıdaki postlardan hangisi atılmamalıdır A)forumauyesecmesinaviddd5c5630cf8b1ccgifalt hahaha hahaha hahaha B)nerden buluyosunuz böyle şeyleri ya ben bulamıyorum C)bunun neresi gülünç ya D)tümü soru10)Aşağıdaki davranışlardan hangisi forumda şık değildir? A)aklına gelen her şey için topic açtırmak B)hoş bi konuya ay iğrenç olmuş seslenmek C)her konuya zorunlu düşüncesiz mesaj atmak D)hepsi soru11)forumda düzeyli bi şikayet nasıl yapılır? a)ulen ne biçim forum bu yaw,ben oynamıyom dost B) gününüzü gösterecem hepinize c)forum sahipleri sizi halka şikayet ediyorum d)sizi mahkemeye verdim,ulu Türk adaleti hakkınızda gereğini yapacaktır e) şikayet bölümüde varmış bu forumun ben neden görmedim acaba soru12) mod kimdir? a) forumun efendileri,banlanacağımı bilmesem bi gün dalacam hepsine b)forumun bekçi dayıları,yassahh hemşerim buradan geçiş yasak diyen eli sopalı amcalar d)forumun ağır ağabeyleri e)modda olsa insan insandır soru13) forumu sevginizi gösteren bi şey yapın dersek,ne yapardınız? a)boğaz köPage Ranküsüne çıkıp,seviyorum ulen seni MEVSIMSIZ deyip intihar gösteri yapardım B)çocuklarımın ilerde forumdan yararlanması için aza yapardım c)atımı arabamı satardım forum için valla abi ya(desemde bende inanmadım) d)abi deli msj yazarım,bi günde 1000 tane yazarım walla ama siz şu 30 saniye sınırını kaldırın önce soru14)forumda misal ağız kavgası nasıl yapılır(tatlı sert şekilde)? a)dur bekle sen çıkışta görüşecez b)nuri altında mahallenin çocuklarını çağırın bir takım üyeleri dövecez c)Allaaaaaah tutmayın beni d)sevgili lan,bak gelmeyim oraya e)sen benim kim olduğumu biliyonmu len,adminin yeğeniyim ben soru15)forum çökmek üzere olsa yapacağınız ilk şey ne olur? a) ana site elden gidiyo lan,fotoğraf video ne varsa saldırıyım derhal b)kaçın forum çöküyo deyip konu komşuyu ayağa kaldırırım c)bana dokanmayan yılan bin yaşasın d)aman banane canım ben sömürücüydüm zaten soru16) mod elde etmek için ne yapmam gerekir? a)sabahlara kadar çılgın gibi msj yazmam lüzum b)admine süpersin baba sen bi tanesin,bizim oğlanıda yanına alsan diye pm atarım c)az önce sıfır msjım var lakin halk müziği isterse defalarca göreve hazırım d)hele siz beni bi mod yapın,fazla pis paylaşım yaparım(çok duyduk) soru17)aşağıdakilerden hangisi teklif bölümüne yazılmamalıdır? a)gelin şu msj olayını kaldıralım,bizde kurtulalım,sizde kurtulun b)forumdaki bayanlarla tanışmamız mümkünmü,msn im zart zort c)forum bende bağımlılık yaptı,tedavisi var mı acaba(cvp: valla Mehmet öteki forumda aşina bi doktor var fakat MEVSIMSIZKAR için tedavi geliştirememiş tıp daha) d)bayanlara özel birim yokmu ayol,şöyle iki söylenti yapsak,el işi felan örsek e)yemek modu destek etsin lütfen: bayan akşama ne yapsam bey diyor? soru18) misal takviye topiği nasıl açılır? a) imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat b)beni kurtarın c)sesimi duyan varmı d)babalar bi itinde çalıştıralım şunu yaw e)abiiiii 50 bin liranız var mı şarap alıcam soru19)forumda hangi ünlüleri bakmak istersiniz? a)zekeriya beyaz,yaşar nuri b)artozırto,ajdar c)kuşum okumuş bacım d)çılgın Sedat e)Ankaralı Turgut