Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

foruma yeni giren üyeler

foruma yeni giren üyeler
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
foruma yeni giren üyeler m!st!k : Foruma hoşgeldiniz Yeni Üye : Hoşbulduk da ney bura şu anda m!st!k : Forum abi Bak komik yazılar var resimler var Yeni Üye : Kes! Görüyoz di mi başlıkları Ne salak muamelesi yapıyon m!st!k : Tamam abi ben gerçi söyliyim Yeni Üye : Napıyoz acilen hep bu formda mı kalacaz Hani sigara falan değil mu hiç ? m!st!k : Yok abi yani var da biz ilgilenmiyoz o işlerle Yeni Üye : Olum sen bu formda kala kala baya düzelmişsin afferim sanaa beeeee gözüme girdin Tuğba : Forum bu işte abi Yeni Üye : Neresini dolduruyoz bu formun ? Tuğba : Form degil bu abi Forum Gel bak üye yapayım seni Sen şu formu doldur hazır bak kullanıcı adını felan gir Yeni Üye : Bu forumu mu dolduracam ? Tuğba : Değil abi forum degil bu form Yeni Üye : Başlıcam şimdi haaa bi karar ver artık forum mu form mu ? Mehmet : Forum bundan ibaret abi gel derhal seni bi aza yapalım Kullanıcı adın ne olsun ? Yeni Aza : Ne demek nan o Ahmet işte bilmiyon mu ? Mehmet : Yok abi nickin yani Yeni Aza : Neyim ? Manyak mısın olum ne diyon sen Dur ben sana nüfus cüzdanımı veriyim oradan bak Mehmet : Değil abi hatalı anladın yani takma adın Yeni Aza : Heee öle desene cocuuum Molla Ahmet derler bana bizim koyde Mehmet : Molla ossun bari Ahmed : ayşe bak burası benim idare yaptığım sitenin forumu Ayşe : aaa Ahmed sen apartman yöneticisi mi oldun burası da apartmanın bodrumu pek mi Ahmed : değil ayşe bodrum yok, forum burada çeşitli konu başlıkları açılır ve üyelerimiz bunlara düşüncelerini yazarlar, eklentiler yaparlar, anketlere katılırlar vs Ayşe : ücret parası alıyo musunuz üyelerden Ahmed : ayşe diyorum fakat sanal bi etraf neşeli zaman geçirdiğimiz, yeni şeyler öğrendiğimiz, yeni haberler okuduğumuz bir yer Ayşe : postacı mı geliyor kapıya Ahmed : ayşe iflahını senin senle tanıştığım güne lanet olsun Estel : emine bak işte bizim forum bu bak burdan da aza oluyon işte hazır mı Emine : hazır 2 Hafta Sonra Emine : Ne biçim forum bu 2 haftadır üyeyim kilomda bir değiştirme yok siz milleti kandırıyonuz mu Estel : ne diyon emine sen ne zayıflaması Emine : sus sus bu forum deil mi e ben eti forum yiyince zayıflıyom bunda niye zayıflamıyom söyle Estel : hazır emine çık forumdan bende düşünüyom niye bu kız böyle saldırgan bu forumda meğer nedeni buymuş Emine : keza suçlu keza kuvvetli  

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt